Jelentesse meg hirdetését a Google-on még ma

Hirdetését az emberek pont akkor fogják látni, amikor olyan termékekre vagy szolgáltatásokra keresnek rá, amilyeneket cége is kínál. Fizetnie pedig csak akkor kell, ha rákattintanak hirdetésére, hogy felkeressék weboldalát vagy felhívják munkatársait.

Ingyenes telefonos ügyfélszolgálat:
06 80-98-7464

Ingyenes telefonos ügyfélszolgálat: 06 80-98-7464 *

friss kávé a déli pályaudvar mellett

Frissen főzött kávé
Hirdetés www.frisskavedeli.hu
Mindig tökéletesen főzött kávé. A legjobb kezdése a napnak.

Miért érdemes a Google AdWords rendszerét választani

Több ügyfelet vonz be

Akár új látogatókat szeretne weboldalára vonzani, akár online értékesítéseit növelni, több telefonhívást kapni, vagy rávenni ügyfeleit, hogy legközelebb is Önnél vásároljanak – a Google AdWords mindenben segít.

Érje el a megfelelő közönséget a megfelelő időben

Vállalkozását éppen azok az internetezők találják meg a Google rendszerben, akik pont olyan terméket keresnek, amilyet Ön is hirdet.

Hirdessen helyi szinten vagy világszerte

A hirdetéseit leszűkítheti egy adott országból, régióból vagy városból érkező látogatókra – de akár üzletétől vagy irodájától számítva is beállíthat egy konkrét hatókört.

Bármikor is van szüksége ránk, minket mindig megtalál

A Google AdWords használatával önállóan tudja kezelni kampányait, de a 06 80-98-7464 telefonszámon a kezdeti lépésekhez és a technikai kérdésekhez is ingyenesen kaphat támogatást.

További részletek az előnyökről

Csak az eredményekért fizet

Ha nincs látogatás, nincs költség sem

A Google AdWords-regisztráció teljesen ingyenes. Csak azért kell díjat fizetnie, ha egy látogató rákattint hirdetésére, meglátogatja weboldalát, vagy felhívja vállalkozását. Összefoglalva tehát: csak akkor, ha hirdetése valóban működik.

Vágjon bele bármilyen költségkerettel

Ön mondja meg, mennyit szeretne befektetni. Kezdésnek adjon meg egy olyan napi költségkeretet, amelyet megfelelőnek érez, és amelyet később szükség szerint módosíthat. Sok vállalkozás már napi 1500-3000 Ft összegű költségkerettel is jól indul.

Tudjon meg többet a költségekről

A könnyen értelmezhető jelentések és grafikonok megmutatják, hogyan teljesítenek hirdetései a Google AdWords rendszerben

 Kattintások  Költségek

Hirdetések Kattintások Költségek Átlagos kattintásonkénti költség

Frissen főzött kávé
Mindig tökéletesen főzött kávé.
A legjobb kezdése a napnak.

www.frisskavedeli.hu
30570 3057 Ft 0.1 Ft