Tartsa távol a rosszfiúkat

Nem kell műszaki szakértőnek lennie ahhoz, hogy megőrizhesse adatainak biztonságát. Ismerje meg azokat a lépéseket – például az erős jelszavak használatát és a víruskereső szoftverek telepítését –, amelyekkel megvédheti magát az interneten, és tájékozódjon arról, hogyan harcolunk adatainak és eszközeinek biztonságáért.

 • Kerülje el az átveréseket

  Sok nagyszerű emberrel találkozhat az interneten, de az a néhány rosszindulatú felhasználó elronthatja az élményt. Kövesse ezt a három egyszerű módszert, amelyekkel elkerülheti a csalókat, és megőrizheti a biztonságát az interneten.

  További információ

 • Így segítünk az átverések és a személyes csalások elleni védekezésben

  Csakúgy, mint a hétköznapi életben, az interneten is vannak csalók és szélhámosok. Tudjon meg többet arról, mit tesz a Google annak megakadályozására, hogy Ön csalás áldozatává váljon.

  További információ

 • Előzze meg a személyazonossági adatokkal való visszaéléseket

  A bejárati ajtót sem hagyná nyitva, miért hagyná hát internetes személyazonosságát védtelenül? Azáltal, hogy elkerüli a bűnözők gyakori trükkjeit, megóvhatja magát az internetes csalástól és a személyazonossági adatokkal való visszaéléstől.

  További információ

 • Így segítünk a személyazonossági adatokkal való visszaélésekkel szembeni harcban

  Ismerje meg, hogyan küzd a Google a személyazonossági adatokkal való visszaélés ellen.

  További információ

 • Tartsa tisztán eszközét

  Ismerjen meg néhány gyakori tünetet, amely arra utal, hogy eszköze rosszindulatú programmal fertőzött – kártékony szoftverrel, amelyet arra terveztek, hogy kárt tegyen eszközében vagy hálózatában –, illetve módszereket az ez elleni védekezésre.

  További információ

 • Így segítünk számítógépének és eszközének tisztaságának megőrzésében

  Ismerje meg, hogyan segít Önnek a Google megóvni számítógépét és eszközeit a rosszindulatú programoktól.

  További információ