Változtassa szenvedélyét nyereséggé.

Az AdSense ingyenes, egyszerű módszert kínál a pénzkeresetre hirdetések webhelyeken történő elhelyezése révén.

videó ikon

Ismerkedjen meg az AdSense ügyfeleivel.

Néhány ok arra, hogy miért választotta majdnem kétmillió ember az AdSense szolgáltatást.

Előnyök

Az adott közönség számára megfelelő hirdetések.

A hirdetések felülvizsgálaton mennek keresztül annak ellenőrzésére, hogy megfelelő minőségűek-e, és relevánsak-e az adott tartalom, illetve közönség szempontjából még olyankor is, ha okostelefonon vagy táblagépen jelennek meg. Az eredmény? Ennek köszönhetően több bevételre tehet szert.

Az összes előny megtekintése

Előnyök

Az irányítás az Ön kezében van.

Letilthatja az Önnek nem tetsző hirdetéseket, személyre szabhatja a hirdetések megjelenésének helyét, és kiválaszthatja, melyik típusok illenek a legjobban a webhelyéhez.

Az összes előny megtekintése

Előnyök

Csak a legjobban fizető hirdetések jelennek meg az éles változatban.

Kiaknázhatja az internetes hirdetők legnagyobb hálózatát, akik az Ön által kínált hirdetéshelyre licitálnak, így a legtöbbet hozhatja ki a hirdetésekből.

Így működik

Sikertörténetek

Megjelenítőink

BuildEazy

Les Kenny létrehozott egy webhelyet, ahol bemutatja, hogyan kell különféle dolgokat építeni. Az AdSense jóvoltából nyugdíjba vonult, és a famegmunkálás lett teljes munkaidős elfoglaltsága.

wikiHow

A wikiHow a kezdetektől AdSense-felhasználó. Az AdSense használatával szerzett bevételnek köszönhetően a kezdeti 2 fős alkalmazotti létszám 24-re nőtt.

Navi Series

Ez a japán online címtár fontos közösségi munkát végez: helyi vállalkozásoknak ad reklámlehetőséget. Az AdSense lehetővé teszi, hogy Kendzsi Sindzsó a tartalomra figyeljen, így a vállalkozások sikeresek lehetnek.

Az összes sikertörténet megtekintése

Források

Az AdSense lehető legjobb kiaknázása.

Bármilyen kérdése van, itt választ találhat rá.

Hasznos segítséget és jól használható tippeket kaphat azzal kapcsolatban, hogy miképpen tehet szert több bevételre internetes tartalmaival. Rendelkezésére áll a súgó, különféle oktatóvideók és közösségi csatornák, ahol belevetheti magát az AdSense szolgáltatással kapcsolatos beszélgetésbe.

Az AdSense-erőforrások felfedezése

Az AdSense Általános Szerződési Feltételek értelmében az AdSense programban való részvétel feltétele a megfelelő életkor betöltése.

Amennyiben Ön még nem töltötte be az előírt életkort, akkor szülei vagy gondviselője nyújthat be jelentkezést az Ön nevében.

A Google-fiókjában nem adta meg születési dátumát. A folytatáshoz frissítse az adatait itt, majd próbálkozzon újra.

Az Ön által jelenleg használt IP-címről egy olyan országhoz csatlakoztak, amely ellen az Amerikai Egyesült Államok kormánya szankciókat vezetett be. További információ.

Jelenleg nem tudunk hozzáférést biztosítani Önnek az AdSense szolgáltatáshoz.

Úgy tűnik, ehhez a Google-fiókhoz nem tartozik AdSense-fiók. Semmi gond. az AdSense szolgáltatáshoz kapcsolódó Google-fiókkal, illetve még ma regisztrálhat egy AdSense-fiókot.

A megadott bejelentkezési adatokhoz tartozó AdSense-fiókot átmenetileg letiltottuk, mert a rendszer érvénytelen kattintásokat észlelt.

Javasoljuk, hogy nézze át alaposan a postafiókját (a levélszemetet tartalmazó mappát is beleértve), és ellenőrizze, hogy nem kapott-e az AdSense-fiók állapotára vonatkozó üzenetet. A letiltott fiókokkal kapcsolatos GYIK további információval szolgál a témával kapcsolatban.

A megadott bejelentkezési adatokhoz tartozó AdSense-fiókot a programszabályzat megsértése miatt átmenetileg letiltottuk.

Javasoljuk, hogy nézze át alaposan a postafiókját (a levélszemetet tartalmazó mappát is beleértve), és ellenőrizze, hogy nem kapott-e az AdSense-fiók állapotára vonatkozó üzenetet. A letiltott fiókokkal kapcsolatos GYIK további információval szolgál a témával kapcsolatban.

Köszönjük a Google AdSense iránti érdeklődését. Elbíráltuk a benyújtott jelentkezést, és sajnálattal értesítjük, hogy jelenleg nem tudunk részvételi lehetőséget biztosítani a Google AdSense programban.

A megadott bejelentkezési adatokhoz egyelőre nem tartozik AdSense-fiók, mert a jelentkezés jelenleg is elbírálás alatt áll. Megvizsgáljuk a jelentkezést, és a benyújtásától számított egy héten belül e-mailben tájékoztatjuk Önt. A jóváhagyást követően máris bejelentkezhet az új fiókba, és megkezdheti a munkát.