PUBG: New State – Bejelentettek egy új játékot a battle royale franchise-hoz, mely a jövőben játszódik

Futurisztikus arzenál túlélőknek

PUBG: New State – Bejelentettek egy új játékot a battle royale franchise-hoz, mely a jövőben játszódik

A PlayerUnknown's Battlegroundsot birtokló Krafton, illetve az azt készítő PUBG Studio bejelentették a PUBG: New State-et, a túlélős IP következő felvonását. Ehhez egy előzetest is kiadtak, mely alapján a játék erősen emlékeztet a jól ismert battle royale játékra, csak éppen egy új, jövőbeli környezetet raktak alá. A grafikája alapján talán nem gondolnánk, de a New State mobiltelefonokra készül. Persze, hogy a gyakorlatban hogy fog kinézni, azt majd még meglátjuk.

A PUBG: New State 2051-ben játszódik, vagyis a nem túl távoli jövőben, de azért van benne néhány feltűnően futurisztikus elem. Például a harcok során bevethető drónok, egy bárhová lepakolható fedezék és szembeötlően áramvonalas járgányok. Az alapjátékkal ellentétben itt már vetődni is lehet majd, a fegyverünkre pedig szerelhetünk gránátvetőt, illetve olyan kiegészítőt, melynek segítségével ki lehet választani a tüzelési módot. Az új pályát TROI-nak nevezik, ez egy 8x8 négyzetkilométeres csatatér lesz. A játékot kifejezetten mobiltelefonokra optimalizálják, tehát elvileg jobban fog passzolni a platformhoz, mint a PUBG Mobile.

A PUBG: New State iOS-es és Androidos készülékekre is meg fog jelenni még valamikor 2021-ben. A Google Play-en már most regisztrálni lehet a játékra. A hírek szerint a Krafton alaposan ráfekszik a franchise-ra, állítólag már készül a PUBG 2, a Dead Space egykori fejlesztői által készített The Callisto Protocol pedig ebben az univerzumban játszódik.

 

További cikkek a témában
  • Platform
  • Android
  • iPhone
Kommentek