Előfizetői tartalom

150 milliárd forintos ingatlanstratégiát hirdetett meg a Rába

Portfolio
A Rába ma sajtótájékoztató keretében mutatta be a Városrét ingatlanfejlesztési projektet. A komplex fejlesztési elképzelés a város természetes növekedési ütemével lépést tartó, sokfunkciós, a 21. századi elvárásoknak megfelelő, komplementer városközpont kialakítását célozza. A tervek megvalósításában Győr város is jelentős részt vállal, a Rába elsősorban a beépíthető ingatlanterületet biztosítja a Városrét fejlesztéséhez, amitől minden fél jelentős értéknövekedést vár. Az eseményen Borkai Zsolt, Győr polgármestere, Pintér István, a Rába elnök-vezérigazgatója, Révi Zsolt, Győr főépítésze és Kerekes György, vezető városépítész tervező vettek részt.

A múlt A Győr városközpontjához közel fekvő terület hasznosításának terve már nem új történet. A vállalat 2002-ben kötött szerződést az Engel ingatlanfejlesztő társasággal, a Rába tulajdonában lévő telken történő ingatlanfejlesztésre. A vállalat tavaly márciusban azonban felmondta az Engel-szerződést, a szerződésben kikötött felmondási okokra hivatkozva. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés