GoogleAnalytics

Hirdetések elemzése

Ön komoly erőfeszítéseket tett azért, hogy látogatókat vonzzon webhelyére. Hogyan állapíthatja meg, hogy hirdetési programjai jól működnek-e? Vegyen sorra minden digitális csatornát – beleértve a keresést, a megjelenítést, a közösségi médiát, a partnereket és az elektronikus levelezést –, és vizsgálja meg, melyiknek milyen hatása volt a konverziós arányra és a megtérülésre. A páratlan AdWords-integráció révén a mobil- és vizuális kampányokat is bevonhatja, és így még részletesebb elemzést végezhet.

Hirdetés

Tegye hatékonyabbá keresőmarketing-tevékenységét!

A keresőmarketing révén látogatókat irányíthat webhelyére. A Google Analytics segítségével a látogatói viselkedéseket a Google, a Bing, a Yahoo és más rendszerekben folytatott keresőmarketinges kampányokhoz kötheti, ezáltal megfontoltabban licitálhat, és jobban megválaszthatja a kulcsszavakat. Az AdWords használata esetén automatikusan címkékkel láthatja el kampányait, így egyszerűbben állapíthatja meg a különböző hirdetéselhelyezések és céloldalak konverziós arányait.

További információ

Remarketing használatával gyorsan és egyszerűen érheti el a legfontosabb ügyfeleket

A Google Analytics által kínált remarketingszolgáltatások használatával értékes információkhoz juthat a termékei és szolgáltatásai iránt érdeklődő ügyfelekkel kapcsolatban, – majd a weben keresztül célzott hirdetésekkel érheti el őket közvetlenül az általuk végzett keresésekre reagálva.

További információ

Hogyan járulnak hozzá programjaihoz a vizuális hirdetések?

Megtudhatja, mennyire hatékonyak a vizuális hirdetések, ha új ügyfeleket szeretne webhelyére irányítani. Egy-egy elhelyezésre összpontosítva megvizsgálhatja, hogy az milyen hatékonysággal vonzza a különböző típusú látogatókat. A Google Display Hálózat (GDN) integrálásának köszönhetően az AdWords használatával kampányokat hozhat létre és kezelhet, majd a GDN marketingkampányokban sikerességük mérésére Google Analytics címkéket helyezhet el.

Fordítson kellő figyelmet mobilkampányaira!

Ha mobilhirdetéseket vagy mobilalkalmazásokat használ, bizonyára kíváncsi teljesítményükre. Mobilhirdetések elhelyezésével különféle típusú látogatókat csábíthat webhelyére, majd a Google Analytics használatával megismerheti viselkedésüket. Az adatokat megtekintheti eszközök szerint bontva, mérheti a hirdetések teljesítményét, és mind a mobil, mind a normál webhelyét optimalizálhatja olyan szokásos mutatók alapján, mint a webhelyen töltött idő, a visszafordulások és a konverziós arány.

További információ

Tudja meg, hogy hirdetési kampányai hogyan működnek együtt a többútvonalas csatornákkal

Mivel több digitális csatornán – keresőmarketinges, vizuális, közösségi, partneri stb. csatornákon – keresztül is hirdet, fontos ismernie, hogy melyik milyen szerepet tölt be, és hogyan működnek együtt az ügyfelek és a konverziók számának növelésében. A többútvonalas csatornákról szóló jelentések teljes képet adnak arról, melyik csatorna működik a legjobban, és melyik a legkevésbé hatékony, és ez alapján optimalizálhatja, illetve javíthatja digitális marketingprogramjait.

További információ

A kampánymérés áttekintést ad arról, hogy mi működik jól, és mi nem

Mérje az összes csatornán futó kampányok teljesítményét a valóban kifizetődő marketingtevékenységek azonosításához. A jelentéseket csatornák szerinti bontásban tekintheti meg, és fiókjában valós idejű adatokat láthat már néhány perccel a kampány indulását követően. Az összes címkével ellátott linkkel kapcsolatban – beleértve az e-maileket és a szalaghirdetéseket – megismerheti az elköteleződési és konverziós tevékenységet. Ráadásul azokat az offline kampányokat is követheti, amelyek felhasználókat irányítanak webhelyére.

További információ