GoogleAnalytics

Tartalmi elemzés

A Google Analytics tartalmi jelentéseivel megtalálhatja webhelye legnépszerűbb tartalmát és rejtett kincseit. Megtudhatja, milyen gyakran látogatják a felhasználók webhelyének egyes oldalait, milyen hosszan tartózkodnak ott, és milyen gyakran generálnak konverziót. Minden jelentés a tartalmi panelen található.

Webhelyről indított keresés: Juttassa el a látogatókat a célhelyre gyorsabban!

Amikor a látogatók nem találnak valamit, akkor keresést végeznek. A Google Analytics webhelyről indított keresésekkel kapcsolatos jelentései segítségével könnyen kiderítheti, hogy a látogatók valójában mit szeretnének megtalálni. Felderítheti az elszalasztott terméklehetőségeket, és lerövidítheti a konverzióig eltelő időt.

További információ

Oldalon belüli elemzés: Vizsgálja meg, hogy a látogatók milyen utat járnak be webhelyén!

A Google Analytics jelentései alapján olykor nehéz elképzelni, hogy a látogatók hogyan navigálnak egy weboldalon. Az Oldalon belüli elemzés segítségével képet alkothat a látogatók által a webhelyén bejárt útvonalról.

További információ

Webhelysebesség elemzése: Fedezze fel a problémákat, mielőtt az ügyfelek teszik!

Mindannyian tudjuk, mennyire frusztráló lehet egy lassan letöltődő webhely, ráadásul a hirdetési vagy keresési rangsorolást is ronthatja. A Google Analytics Webhely sebessége jelentéséből megtudhatja, milyen hosszú ideig tart oldalainak letöltése. Ha megkeresi és kijavítja a lassú oldalakat, látogatói elégedettebbek lesznek.

További információ

Eseménykövetés

Eseménykövetés: Megtudhatja, mit csinálnak webhelyén a látogatók

Nagyon hasznos tudni, hogy a látogatók milyen műveleteket végeznek a webhelyen. Megtudhatja, milyen gyakran használnak Flash- és AJAX-elemeket, és milyen gyakran kattintanak olyan linkekre, amelyeken keresztül termékbrosúrákat tölthetnek le. A látogatói viselkedés még részletesebb vizsgálatához eseménykövetést is beállíthat.

További információ

AdSense

Tegye AdSense programját hatékonyabbá!

Az AdSense révén a blogírók és a tartalomszolgáltatók nagyobb anyagi haszonra tehetnek szert hirdetéseikkel. A Google Analytics közvetlenül tudja importálni az AdSense adatokat, és ezzel segítséget nyújt Önnek abban, hogy hirdetéseit a lehető legjobban helyezze el webhelyén.

További információ