GoogleAnalytics

Analytics Forgalomfigyelő

A Google Analytics Forgalomfigyelőjének jelentései automatikusan figyelik webhelye forgalmát, és felhívják a figyelmet a lényeges változásokra, így Ön felkészültebb lehet, munkája pedig egyszerűbb.

Forgalomfigyelő

Áttekintés

Bármikor megtekintheti a Forgalomfigyelő jelentéseit, vagy egyéni értesítőket hozhat létre, amelyek segítségével értesülhet a webhelye mutatóiban bekövetkezett hirtelen, váratlan változásokról. A Google Analytics e korszakalkotó észlelési technológiája kellően intelligens ahhoz, hogy felhívja a figyelmet arra, amit Önnek tudnia kell, ugyanakkor kezelése egyszerű.

Az Analytics Forgalomfigyelővel olyan jelenségekre is fényt deríthet, amelyek egyébként elkerülnék a figyelmét, és az adatok böngészése helyett most a cselekvésre koncentrálhat. Csak pillantson bele, most is működik. És nem is kell az adatrengeteg mélyére ásnia.

További információ

Előnyök:

  • Az Analytics Forgalomfigyelő egy algoritmikus forgalomfigyelő motor, amely észleli a forgalmi mintákban jelentkező, statisztikailag számottevő rendellenességeket.
  • Az értesítők naponta, hetente és havonta automatikusan kerülnek küldésre. Önnek semmilyen teendője nincs -- amint máris láthatja.
  • Létrehozhat egyéni értesítőket például a miskolci nyári kampány konverzióiról.

Így működik:

  • Az Analytics Forgalomfigyelő egy algoritmikus forgalomfigyelő motor, amely észleli a forgalmi mintákban jelentkező, számottevő rendellenességeket.