Mobilelemzés

Napról napra fontosabbá válik a mobilwebhelyek, -alkalmazások és -hirdetések működésének ismerete; ugyanilyen fontos az ismeretek alkalmazása az üzleti forgalom növelésére. A Google Analytics segítségével mérhető a mobilwebhelyek és -alkalmazások teljesítménye, valamint az internetezésre alkalmas mobileszközökről (ideértve a csúcskategóriás és alapszintű mobiltelefonokat és a táblagépeket is) érkező forgalom. Statisztikai adataink birtokában a marketingszakemberek kihasználhatják a különböző eszközök által kínált lehetőségeket, és a megfelelő pillanatban érhetik el az ügyfeleket. Hozzon létre célzott, hatékony marketingkampányokat, amelyek széles körben érik el a látogatókat.

Mobileszköz

Mobilalkalmazás-elemzés: mérje le alkalmazása teljes körű értékét

A mobileszközök megváltoztatják az emberek kommunikációját, munkáját és játékait, és ez a folyamat nagyrészt a mobilalkalmazásokra épül. A mobilalkalmazás-elemzéssel teljes körűen mérhető az alkalmazások teljes fogyasztói folyamata – a felfedezéstől a letöltésen át az elköteleződésig. A jelentések kialakításakor a mobilalkalmazás-fejlesztők és marketingszakemberek igényeit tartottuk szem előtt.

További információ

Nyújtson maximális felhasználói élményt – minden képernyőn és eszközön

Az adatok hely szerinti megjelenítésével (Térképnézet lap) megismerheti a mobilforgalom aktuális származási helyeit, és megjósolhatja, hogy hol fog növekedni a forgalom. Megtudhatja, hogy a látogatók milyen eszközökkel érték el webhelyét, és ez alapján kialakíthatja azt a formát, amellyel az ilyen eszközökön a legelőnyösebben tudja bemutatni márkáját. A Google Analytics megmutatja, mely mobilkészülékes operációs rendszerek és mobileszközök irányították a látogatókat webhelyére, mobilalkalmazásához vagy közösségi médiaoldalára.

További információ

Mobil hirdetésmérés: ismerje meg, hogy a mobileszközök milyen értéket képviselnek vállalkozása szempontjából

A Google mobilhirdetések mobileszközök használata esetén jelennek meg a Google keresési eredményei között, a tartalomszolgáltató webhelyeken és az alkalmazásokban. Használatukkal akkor juttathatja el a felhasználókhoz az Ön üzletének üzenetét, amikor napközben telefonjukat és táblagépüket használják. A mobilkonverziók működésének ismeretében kitűzheti céljait – kezdje meg a Google Analytics használatát még ma, hogy lemérhesse sikereit!

További információ