Modern böngésző munkához.

A Chrome for Work telepítése és kezelése szervezeténél.

A Chrome MSI letöltése

Chrome MSI csomag Windows rendszerhez 10/8.1/8/7 64-bit.Nem érhető el a Windows RT-hez.

(Chrome MSI csomag Windows rendszerhez 10/8.1/8/7 32-bit)

A Chrome MSI letöltése

Chrome MSI csomag Windows rendszerhez 10/8.1/8/7 32-bit.Nem érhető el a Windows RT-hez.

(Chrome MSI csomag Windows rendszerhez 10/8.1/8/7 64-bit)

Mivel Chromebookot használ, nem kell letöltenie a Chrome-ot. Használja élvezettel!

Kaplan

Néhány éve a böngésző mindössze az internetes tartalmak elérhetőségét biztosította alkalmazottainknak. Manapság viszont már létfontosságú a cégünk számára. Az egész vállalatot a felhő használata felé irányítjuk, a Google Chrome-ra váltás pedig egy jelentős lépés volt efelé.

– Patrick Della Peruta, asztali gépes technológiák igazgatója

Sanmina-SCI

A világ legbonyolultabb elektronikai cikkei közé tartozó termékek gyártójaként a Sanmina-SCI az üzleti megoldások értékét az egyszerűségben látja. Azért használjuk a Chrome-ot, mert az a bonyolult internetes technológiákat egy hatékony, egyszerűen használható és kezelhető böngészőbe olvasztja.

– Elliot Tally, vállalati alkalmazások vezérigazgatója

News International

A Chrome bevezetése után alkalmazottaink beszámoltak arról, hogy a Chrome mennyivel gyorsabb, mint a korábbi böngészőink. Ha 15 lapot próbálnánk megnyitni Internet Explorerben, az szinte lefagyott állapotba lassulna. A Chrome számára ugyanazon a hardveren ez nem okoz problémát.

– Gareth Wright, a vállalati műveletek igazgatója

Bővebben

Az Amerikai Egyesült Államok Külügyminisztériuma

Azzal, hogy a Chrome-ot mint böngészési lehetőséget elérhetővé tettük, teljesen ki tudjuk használni a Chrome sebességét – a gyors indulástól a webhelyek gyorsabb betöltéséig –, valamint a modern webhelyek egész sorát képesek vagyunk elérni vele; alkalmazottaink így hatékonyabb munkát tudnak végezni.

– Chris Bronk, vezető tanácsadó, IRM eDiplomáciai iroda

Bővebben

Pearson

A Pearson a felhő használatára tért át, és ezzel lehetővé tette, hogy alkalmazottaink szabadon eldönthessék, hogyan és hol szeretnének dolgozni. A Google Apps for Work a Chrome nagyszerű sokoldalúságával és teljesítményével megtámogatva az együttműködés, nyitottság és innováció globális kultúrájának motorját jelenti.

– Nik Clarke, végfelhasználói számítástechnikai alelnök

Appirio

Az Appirio rajong a Google Chrome for Work verzióért. A felhőben irányítjuk a céget, és ehhez biztonságos, egyszerű és könnyen telepíthető böngészőre van szükségünk. Az Appirio minden alkalmazottnál frissített Chrome-ra – és ügyfeleinknek is ajánljuk a Chrome for Work verziót.

– Glenn Weinstein, technológiai igazgató

Vision7 International

Minél kevesebb támogatást kérő hívást kapunk az alkalmazottaktól, annál jobb – és soha senki nem telefonál Chrome-mal kapcsolatos problémák miatt

– François van Doesburg, információbiztonsági és informatikai alelnök

Bővebben

Boise Állami Egyetem

A Chrome-mal nem kell aggódnom amiatt, hogy a felhasználók rákattintanak egy felkérésre, és elfogadnak egy olyan frissítést, amely megfelelő bevezetés nélkül veszélyt jelenthet a biztonságra. A Google Chrome for Work frissítései mindenről maguktól gondoskodnak.

– Peter Jurhs, műszaki igazgató

Bővebben

Sixt AG

A Sixtnél hiszünk az internet és az internetes technológiák jövőjében. A Chrome for Work verzió használatával biztosítunk minden alkalmazottunk számára biztonságos hozzáférést az internethez és a legtöbb belső alkalmazásunkhoz. A Chrome for Work konfigurálása és bevezetése pedig rendkívül egyszerű.

– Erich Sixt, vezérigazgató

SNL Financial

A Chrome for Work hozza ki a legtöbbet a Google Apps szolgáltatásból. A Gmail láthatóan gyorsabban fut, így az SNL Financial alkalmazottai a hatékonyságra koncentrálhatnak.

– Galen Warren, technológiai igazgató

Middlesex Kórház

A Chrome-ra való frissítés valójában nem is ment eseményszámba – ami mindenképpen jó hír egy informatikai igazgató számára.

– Lud Johnson, informatikai igazgató

Bővebben

Több mint 100 házirend vezérlése

A Chrome for Work több mint 100 házirendet kínál, amelyek illeszkedhetnek vállalata igényeihez. Választhatja az automatikus frissítést, hogy megkapja a legfrissebb biztonsági javításokat, vagy a kézi frissítést a teljesebb ellenőrzés érdekében. Beállíthatja, hogy mely alkalmazásokat és bővítményeket kapják meg a dolgozók, illetve kezelheti a különböző plug-ineket. Még egy privát internetes áruházat is létrehozhat egyéni és válogatott alkalmazásokkal, kezelheti a régebbi alkalmazások kompatibilitását, és számos további lehetősége van. További információ a Chrome for Work Súgóban.

Speciális funkciók és támogatás

Manapság az alkalmazottak számos különböző eszközt használnak munkájuk során. A Chrome felhőalapú felügyelete lehetővé teszi az alkalmazottak házirendjeinek és beállításainak személyre szabását az interneten keresztül, akár céges íróasztaluknál ülnek, akár személyes laptopjuk előtt. A felhőalapú felügyelet asztali operációs rendszerekhez, illetve a Chrome támogatása elérhető a Google Apps-ügyfelek számára. Ha Ön nem Google Apps-ügyfél, és további információt szeretne, regisztráljon itt.

Biztonság

A Google Chrome for Work olyan biztonsági technológiákat használ, mint a Biztonságos böngészés, a sandbox tesztkörnyezet, illetve az automatikus frissítés, hogy megóvja szervezetét a rosszindulatú webhelyektől és programoktól, a vírusoktól, illetve az adathalász támadásoktól. Az XSS (webhelyek közötti szkriptelés) pedig fokozott védelmet nyújt az olyan webhelyek ellen, amelyek megpróbálják ellopni a vállalat és az alkalmazottak adatait.

Stabilitás

A Chrome többfolyamatos felépítésének köszönhetően ha egy lap összeomlik, az nem rántja magával az egész böngészőt. Minden Chrome-frissítés előtt folyamatos, automatizált tesztek ezreit futtatjuk le, és összegyűjtjük a Fejlesztői és Béta csatornák adatait a stabilitás növelése érdekében.

Kompatibilitás

A Chrome mindig naprakész a modern internetes szabványokkal kapcsolatban, ezért lehetővé teszi a legújabb felhőalapú alkalmazások futtatását. Ha szervezetének régebbi böngészőre van szüksége a régi alkalmazások futtatásához, próbálja ki a Chrome Régebbi böngészők támogatása funkcióját, amely segít az informatikai részlegeknek a Chrome bevezetésében és a régebbi böngészők támogatásában.

Sebesség

A Chrome-ot úgy tervezték, hogy minden tekintetben gyors legyen – az asztalról való indításkor, webhelyek betöltésekor, illetve komplex, üzleti internetes alkalmazások futtatása közben is. A Chrome minden új kiadással javítja Octane-pontszámát, amely a JavaScript sebességének teljesítménymutatója.

Hatékony munka

A felhasználók bejelentkezhetnek a Chrome-ba alkalmazásaik, könyvjelzőik, bővítményeik és egyéb internetes beállításaik eléréséhez. Ennek köszönhetően ha egy alkalmazott elhagyja az irodát, könnyedén folytathatja a munkát személyes eszközein is.

Fejlesztés

Sok vállalat saját belső alkalmazásokat fejleszt. A Chrome elérhető Windows, Mac OS X, Linux, ChromeOS, Android és iOS rendszereken, így lehetővé teszi, hogy a fejlesztők mindezen platformok esetén egyetlen internetes alkalmazást fejlesszenek ki, teszteljenek és tartsanak karban.