Modern böngésző munkához.

A Google Chrome villámgyorsan futtatja az üzleti alkalmazásokat és a webhelyeket, továbbá gondoskodik az Ön biztonságáról az interneten.

A Chrome letöltése

Windows 10/8.1/8/7 rendszerre 64-bit

(A Chrome letöltése Windows 10/8.1/8/7 rendszerre 32-bit)

Windows 10/8.1/8/7 rendszerre 32-bit

(A Chrome letöltése Windows 10/8.1/8/7 rendszerre 64-bit)

Windows 10/8.1/8/7 rendszerre. Nem érhető el a Windows RT-hez.

Mac OS X 10.9 vagy újabb rendszerre

Ez a számítógép a továbbiakban már nem fogja megkapni a Google Chrome frissítéseit, mert a Mac OS X 10.6, 10.7 és 10.8 rendszereket már nem támogatjuk.

Ez a számítógép a továbbiakban már nem fogja megkapni a Google Chrome frissítéseit, mert a Windows XP és Windows Vista rendszereket már nem támogatjuk.

Linux (Debian/Ubuntu/Fedora/openSUSE) rendszerre

Mivel Chromebookot használ, nem kell letöltenie a Chrome-ot. Használja élvezettel!

Biztonság

A Chrome rosszindulatú programok és adathalászat elleni beépített védelme nagyobb biztonságot garantál az Ön számára, és mivel a böngésző automatikusan frissül, mindig megkapja a legújabb biztonsági javításokat és egyéb újdonságokat.

Sebesség

A Chrome-ot úgy tervezték, hogy minden tekintetben gyors legyen – az asztalról való indításkor, weboldalak betöltésekor, illetve komplex, üzleti internetes alkalmazások futtatása közben is.

Hatékony munka

Jelentkezzen be a Chrome-ba a könyvjelzők, megnyitott lapok és előzmények eléréséhez bármelyik eszközről. A Chrome Windows, Mac, Linux, Android és iOS rendszereken fut.

Kompatibilitás

A Chrome mindig naprakész, és a legújabb felhőalapú alkalmazásokat is képes futtatni. Ha régebbi böngészőre van szüksége a régebbi alkalmazásokhoz, értesítse az informatikai csapatot a Chrome for Work lehetőségről.