Mobilwebhely-jelentések

A webhelyére irányuló mobilforgalom megismerésével képet kaphat arról, hogy webhelyét mobileszközökről is kényelmesen használhatóvá alakítsa-e, vagy a forgalom szükségessé teszi egy külön mobilwebhely létrehozását. A mobileszközök terjedésével és a fogyasztók használati szokásainak átalakulásával a mobilforgalom elemzése és a mobileszközökre való optimalizálás a sikeres stratégia egyik alappillérévé vált.

Mobileszköz

Áttekintés jelentés: gyors áttekintés webhelye mobilteljesítményéről

Az Áttekintés jelentés részletes adatokat szolgáltat a látogatókról aszerint, hogy mobileszközön keresztül keresték-e fel a webhelyet vagy sem. A látogatókkal kapcsolatos legfontosabb mutatók (visszafordulási arány, látogatási időtartam) vizsgálatával egyszerűen megállapíthatja, hogy webhelye megfelel-e a mobilfelhasználók elvárásainak.

További információ.

Mobileszköz-jelentés: megmutatja, mely mobilplatformok a legsikeresebbek

Megtudhatja, hogy a látogatók milyen eszközökkel érték el webhelyét, és ez alapján kialakíthatja azt a formát, amellyel az ilyen eszközökön a legelőnyösebben tudja bemutatni márkáját. A Google Analytics megmutatja, mely mobilkészülékes operációs rendszerek és mobileszközök irányították a látogatókat webhelyére, mobilalkalmazásához vagy közösségi médiaoldalára.

További információ

Térképnézet jelentés: megismerheti a mobilforgalom forrását

Az adatok hely szerinti megjelenítésével (Térképnézet lap) megismerheti a mobilforgalom aktuális származási helyeit, és megjósolhatja, hogy hol fog növekedni a forgalom.

További információ