GoogleAnalytics

Közösségi jelentések

A közösségi média forradalma már a küszöbön, és egyre fokozódik. Ön már méri? A közösségi jelentések segítségével figyelemmel kísérheti a közösségi média hatását saját vállalkozásának céljaira és konverzióira. Az integrált internetes és közösségi adatok átfogó képet nyújtanak az Ön által közzétett tartalomról és közösségi használatáról.

Közösségi

Mérje a közösségi média hatását olyan mutatók alapján, amelyek valóban fontosak Önnek!

A Konverziók jelentésből számszerűsítheti a közösségi tevékenység értékét. A jelentés az egyes közösségi hálózatokból eredő ajánlásokból származó konverziók arányát és pénzbeli értékét mutatja. A közösségi hatást az Ön számára fontos mutatókhoz kapcsolhatja, ha megadja vállalata releváns céljait.

További információ

Megtudhatja, hogy az elköteleződött látogatók mely közösségi forrásokat használják

Kulcsfontosságú annak ismerete, hogy az Ön márkája mely közösségek érdeklődésére tart számot. A Közösségi források jelentés megmutatja, hogy a közösségi hálózatokból érkező látogatók milyen kezdeti útvonalon jutottak el az Ön webhelyére. A jelentés az egyes közösségi hálózatokra vonatkozó elköteleződési és konverziós mutatókat is tartalmazza.

További információ

Megtudhatta, hogy látogatói mit és hol osztanak meg másokkal

A Google +1 és az egyéb közösségi megosztó funkciók egyszerű módszert kínálnak, amellyel a látogatók megoszthatják ismerőseikkel az Ön által közzétett tartalmat. A Közösségi beépülő modulok című jelentés mutatja, hogy a webhelyén található cikkek közül melyeket osztják meg a leggyakrabban, és mely közösségi gombokra kattintva (például a Google "+1" gombjával vagy a Facebook "Tetszik" gombjával). Ezenfelül a Tevékenységfolyam azt is megmutatja, hogy a látogatók miként köteleződnek el a tartalom iránt az Önén kívüli webhelyeken.

További információ