Szerezz új ügyfeleket az ingyenes cégprofillal.

A cégprofil akkor jelenik meg, amikor az emberek a vállalkozásodra vagy hasonló vállalkozásokra keresnek a Google Keresésben és a Térképen. A Google Cégem segítségével egyszerűen létrehozhatod és frissítheted a vállalkozás profilját, így nem jelent problémát, hogy kiemelkedj a tömegből, és új ügyfelekre tegyél szert.

VÁGJ BELE!

Frissíts folyamatosan, hogy az ügyfelek rendszeresen visszatérjenek.

Ösztönözd az ügyfeleket a vállalkozásod meglátogatására: oszd meg a legújabb híreket, különlegességeket és ajánlatokat, hogy mindig tudják, mikor és mi történik.

További információ

Csábíts magadhoz ügyfeleket hasznos információk megosztásával.

Érd el, hogy minden olyan alkalom meggyőző legyen, amikor valaki megtalálja a vállalkozásodat a Google Keresés vagy a Térkép segítségével. Könnyedén gondoskodhatsz róla, hogy a céged profilja mindig kínáljon valami újdonságot: tölts fel új fotókat, adj meg egyéni nyitvatartási időt, és készíts ingyenes webhelyet.

További információ

Élj az online elkötelezés eszközeivel, és építsd fel az ügyfélhűséget.

Létesíts erős kapcsolatot a legfontosabb látogatókkal. Kezdeményezz beszélgetést az ügyfelekkel a véleményekre válaszolva.

További információ

Ismerd meg, hogyan találnak rá az emberek a vállalkozásodra.

Megtudhatod, hogyan használják a vállalkozás profilját az ügyfelek. Hogyan találtak rád? Honnan érkeztek? A Google Cégem jóvoltából a válaszok csak egy kattintásnyira vannak.

További információ

A Google Cégem termékfelülete az ügyfelek különféle eszközökön végzett tevékenységét ábrázoló diagramokkal.
A Google Cégem alkalmazás még jobb lett
Minden eddiginél könnyebben tarthatod naprakészen a vállalkozás profilját, és válaszolhatsz valós időben az ügyfeleknek.