Vállalkozásod profilját bármikor frissítheted.

Meghatározhatod, milyen adatok jelenjenek meg azoknak, akik helyi kereséssel találnak rá a vállalkozásodra. A Google Cégem minden eszközt biztosít ahhoz, hogy frissítsd a vállalkozásod profilját, és kapcsolatot építs ki az ügyfelekkel – mindegy, hogy telefont, táblagépet vagy számítógépet használsz. És mindezért még fizetned sem kell.

indítás most

A Google Cégem termékfelülete a Tevékenység panelen látható, felhasználói tevékenységre vonatkozó statisztikákkal.

Tartsd naprakészen az információkat, hogy mindenki megtalálhasson.

Módosítani kell a nyitvatartást az ünnepek alatt? Új telefonszámot szeretnél megadni? A módosítás néhány egyszerű lépéssel elvégezhető a Google Cégem rendszerében, és a vállalkozás profiljának tartalma mindenhol frissül a Google Keresésben és a Google Térképen.

A Google Cégem termékfelületének cégprofilt tartalmazó panelje, amelyen a vállalkozás tulajdonosa frissítheti vagy szerkesztheti az információkat.

Pillanatképekből üzleti forgalom.

Vonzz be új ügyfeleket a termékekről vagy az étlapon szereplő kedvencekről készült fotókkal: a képek a vállalkozásod egyéni jellegzetességeit mutatják, és annyit töltesz fel, ahányat csak akarsz.

A Google Cégem termékfelülete a Google-on megjelenő cégprofilban látható összes fotóval.

Szerezz hűséges ügyfeleket párbeszéd indításával.

A vélemények most már lehetőséget adnak a kommunikációra az ügyfelekkel – értesülj elsőként az új véleményekről, hogy azonnal válaszolhass rájuk.

A Google Cégem termékfelülete az ügyfelektől származó értékelésekkel és véleményekkel.

Kezdő lépések.

A regisztráció ingyenes, és csak néhány percet vesz igénybe.
Hozd létre a vállalkozásod profilját még ma, és állítsd a vállalkozásod szolgálatába.

Vágj bele!