Google-adatlapod bármikor frissítheted.

Határozd meg, milyen adatok jelenjenek meg azoknak, akik helyi kereséssel találnak rá a vállalkozásodra. A Google Cégem minden eszközt biztosít ahhoz, hogy frissítsd az adatlapod, és kapcsolatot építs ki az ügyfelekkel – mindegy, hogy telefont, táblagépet vagy számítógép használsz. És mindezért még fizetned sem kell.

indítás most

A Google Cégem termékfelülete a Tevékenység panelen látható, felhasználói tevékenységre vonatkozó statisztikákkal.

Tartsd naprakészen az információkat, hogy mindenki megtalálhasson.

Módosítani kell a nyitvatartást az ünnepek alatt? Vagy új telefonszámot kell hozzáadni? A módosítás néhány egyszerű lépéssel végezhető el a Google Cégem rendszerében, és az adatlap tartalma mindenhol frissül a Keresésben és a Térképen.

A Google Cégem termékfelületének Adatlap panele, amelyen a cégtulajdonos frissítheti vagy szerkesztheti az információkat.

Pillanatképekből üzleti forgalom.

Vonzz be új ügyfeleket a termékekről vagy az étlapon szereplő kedvencekről készült fotókkal: a képek a vállalkozásod egyéni jellegzetességeit mutatják, és annyit töltesz fel, ahányat csak akarsz.

A Google Cégem termékfelülete az adott Google-adatlapon látható összes fotóval.

Szerezz hűséges ügyfeleket párbeszéd indításával.

A vélemények most már lehetőséget adnak a kommunikációra az ügyfelekkel – értesülj elsőként az új véleményekről, hogy azonnal válaszolhass rájuk.

A Google Cégem termékfelülete az ügyfelektől származó értékelésekkel és véleményekkel.

Kezdő lépések.

A regisztráció ingyenes, és csak néhány percet vesz igénybe.
Hozd létre az adatlapodat még ma, és állítsd a vállalkozásod szolgálatába.

Vágj bele!