Nézze meg, hogy jogosult-e a programra.

Minden kedvezményezettnek meg kell felelnie bizonyos feltételeknek ahhoz, hogy jogosult legyen a Google Ad Grants programban való részvételre, és ezeket a követelményeket folyamatosan be is kell tartani. A jogosultsági feltételek alább olvashatók.

Részvételi feltételek

A Google Ad Grants programmal kapcsolatos követelmények.

A Google Ad Grants a Google Nonprofit Szervezeteknek program része. Ahhoz, hogy szervezete jogosult legyen a részvételre, a következők szükségesek:

  • Kezdje azzal, hogy szervezetével jelentkezik a Google Nonprofit Szervezeteknek programba.
  • Szervezete rendelkezzen érvényes jótékonysági státusszal. A Google Nonprofit Szervezeteknek webhelyén találja meg az országára vonatkozó jótékonysági státuszok leírását.
  • Szervezete vegye tudomásul és fogadja el a Google által megkövetelt, a diszkrimináció elutasításával, illetve az adományok elfogadásával és felhasználásával kapcsolatos tanúsítványok szükségességét.
  • A szervezetnek legyen működő, jelentős tartalommal rendelkező webhelye.

A kormányzati szervek és szervezetek, kórházak és orvosi csoportok, iskolák, oktatási intézmények és egyetemek nem jogosultak a Google Nonprofit Szervezeteknek programban való részvételre, de az oktatási szervezetek filantróp csoportjai igen.

Jogosultságát a következőképpen tarthatja meg.

Ahhoz, hogy szervezete jogosult maradjon a Google Ad Grants programban való részvételre, meg kell felelnie a programszabályzatnak.