Kapcsolatfelvétel Google partnerrel.

Segítségre van szüksége az online hirdetéshez? Működjön együtt olyan online szakemberekkel, ügynökségekkel, marketingszakemberekkel és szakértőkkel, akik részt vettek a Google képzésén, és minősítést kaptak.

Partner keresése

Online szakértőként dolgozik, vagy ügynökséget képvisel? Csatlakozzon a Google Partners közösséghez.

További információ

Keresse a jelvényt.

A Google Partner-jelvény arról tanúskodik, hogy az illető partner letette a Google AdWords termékminősítési vizsgákat, és naprakész tudással rendelkezik a legújabb termékekről. Más szóval: kiérdemelte.

Fogadja el a segítséget.

A Google partnerek az alábbi AdWords-termékterületek legalább egyikére szakosodhatnak:

 • Keresési hirdetések

  Ezek a partnerek segíthetnek a Google Keresési Hálózaton megjelenő hirdetések létrehozásában és optimalizálásában. Ezenkívül tanácsot adhatnak a kulcsszavak használatára irányuló stratégiával és a költségkeret-tervezéssel kapcsolatban.
 • Mobilhirdetések

  A mobilhirdetések terén minősítéssel rendelkező partnerek segíthetnek mobileszközön kapcsolatot teremteni a potenciális ügyfelekkel (szöveg-, kép-, video- és HTML5-hirdetések segítségével).
 • Videohirdetések

  Segítségre lenne szüksége videohirdetési kampányainak megvalósításához és optimalizálásához a YouTube-on? Ezek a partnerek segítségére lehetnek!
 • Display-hirdetések

  Ezek a partnerek lenyűgöző vizuális hirdetések létrehozásában segíthetnek, amelyek több mint kétmillió webhelyen és 650 000 alkalmazás használatával érik el a potenciális ügyfeleket.
 • Shopping-hirdetések*

  A minősített partnerek segítenek a termékek Google Keresési Hálózaton való elhelyezésében, a készlet Merchant Centerben való beállításában, valamint a Google Shopping-kampányok létrehozásában.
  A Shopping-hirdetések vizsga nem minden nyelven áll rendelkezésre. A rendelkezésre állást a Súgóban ellenőrizheti.
 
 
 

Társuljon a megfelelő partnerrel.

Keressen a jelvénnyel rendelkező partnerek között szakértelem, hely és költségkeret alapján világszerte: ők alaposan ismerik az Ön iparágát, és a kellő területre szakosodtak.

Partner keresése

A Google nem tesz semminemű ígéretet vagy kijelentést a Google Partnerkeresőben található partnerek teljesítményével és tevékenységük minőségével kapcsolatban. A Google nem számít fel díjat a listában való megjelenésért, és nem fogad el díjazást a listán elfoglalt helyért sem.