Kiemelt Partner

ChannelAdvisor

Hogyan segítettük az ügyfelek sikerét a termékekkel kapcsolatos, emelt szintű képzésekkel a Google Partners programban?

Nagy szalagkép

Háttér

A ChannelAdvisor ügynökséget 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a márkák és kereskedők számára segítséget nyújtsunk a többcsatornás hirdetések egyre összetettebbé váló világában való tájékozódáshoz és a központosított platformon bonyolított értékesítéshez. Világszerte működő irodahálózatunk segítségével több ezer ügyfelet támogatunk abban, hogy termékajánlataikat és készletüket több csatornára is egyszerűen integrálni tudják. Az alapításkor a fő célunk az volt, hogy a gyakorlatban hasznosítható elemzések révén a márkák és kereskedők kezébe adjuk piaci és digitális hirdetési stratégiáik megerősítésének lehetőségét, hogy ezek segítségével elérhessék kitűzött e-kereskedelmi céljaikat.

Idézőjel ikon

A Kiemelt Partner-jelvény használati joga hitelessé teszi vállalkozásunkat. A jelvény igazolja, hogy szakértői szintű tudással rendelkezünk a Google Ads-termékekkel kapcsolatban, és hozzáférésünk van speciális képzésekhez, támogatáshoz és statisztikákhoz – legyen szó meglévő ügyfelek digitális marketingjének bővítéséről vagy egy potenciális ügyfélről.

John Adams

Üzletfejlesztési stratégiai partner, ChannelAdvisor

Tapasztalatunk a Google Partners programmal

Esettanulmány képe

A ChannelAdvisor ügynökségnél ügyfeleinket a legjobb e-kereskedelmi csatornák optimalizálásában segítjük, ők pedig számítanak a szaktudásunkra és előrejelzéseinkre, amikor a gyorsan változó környezetben próbálnak eligazodni. Cégünk azóta a Google Kiemelt Partnere, hogy a program Kiemelt szintje 2016-ban elindult, és ennek előnyei a tevékenységünk minden vonatkozásában – a közönséggel kapcsolatos adatoktól és tudástól kezdve a képzési és oktatási forrásokig – hozzáadott értéket biztosítanak.

A ChannelAdvisor a Google Partners Academy keretében nyújtott speciális termékképzésekre támaszkodva mindig képben van a legújabb trendekkel és statisztikákkal, így képes előrejelezni a fogyasztói magatartást, ami hatalmas előnyt jelent abban, hogy ügyfeleinknek a legjobb javaslatokat tudjuk adni. A témakörök szerinti, lényegre törő webináriumok, kerekasztal-beszélgetések és programok olyan stratégiai előnyt biztosítanak a számunkra, aminek köszönhetően csúcsteljesítményt tudunk nyújtani ügyfeleink számára. A 2020-as ünnepek előtt a Retail on Air program és tanulmány segítségével úgy is fel tudtunk készülni az idényre, hogy azt a COVID-19 kiszámíthatatlanná tette. Ügyfeleink számára ezekben a kihívást jelentő időkben is tudtunk olyan stratégiákat kínálni, amelyek az e-kereskedelem, a fogyasztói preferenciákkal kapcsolatos adatok és az üzletbe szállítás terén alakuló trendek vonatkozásában naprakész információkon alapultak.

Emellett 2019-ben a Kiemelt Partner-díjak döntősei voltunk a Shopping Excellence és a Growing Business Online kategóriákban, ami a munkánk széleskörűségének és mélységének elismeréseként kiemeli vállalatunkat a mezőnyből.

A folyton változó ágazati környezetben az a tudat, hogy a Google Partners program keretében hozzáférésünk van a legjobb képzésekhez és statisztikákhoz, nem csak a versenyelőnyt biztosítja ügynökségünk számára, hanem a biztonság nyugalmát is.

A partnerkapcsolat értéke

1. listajel ikon

A Partners Academy segítségével a ChannelAdvisor folyamatosan képben tud maradni a legújabb iparági trendek és a Google bevált módszerei tárgyában, így ügyfélkampányainkból a lehető legtöbbet tudjuk kihozni

2. listajel ikon

Kereső, Shopping, Videó és Display tanúsításaink kiemelik a képességeinket

3. listajel ikon

Azáltal, hogy a Google Kiemelt Partner-díjak döntőseként ismernek bennünket, a potenciális ügyfelek látják, hogy vezető szerepet töltünk be az iparágban

Csatlakozzon a Google Partners programhoz ma

Fejlessze a Google Ads terén szerzett szakértelmét, segítsen vállalkozásának kitűnni a többiek közül, és járuljon hozzá ügyfelei eredményeihez.

Csatlakozzon a Google Partners programhoz

Regisztráljon vállalkozása Google Ads-kezelői fiókjával.