Hoffmann Murtaugh

Nagyobb hitelesség és üzleti terjeszkedés a Google Partners program segítségével

Esettanulmány nagy szalagkép

Háttér

Egy hölgy a tulajdonosa a Hoffmann Murtaugh cégnek, amely Pittsburgh egyik leggyorsabban növekvő integrált marketingügynöksége. Shea Murtaugh 2004-ben alapította a vállalkozást, amely ma már teljes körű szolgáltatást nyújt mint médiatervező és -vásárló ügynökség, amelynek Harrisburgben, Clevelandben és Rochesterben is vannak irodái. Ügyfeleink helyi, régiós és országos vállalatok, amelyek többek között oktatással, egészségüggyel, humánerőforrás-menedzsmenttel és bérszámfejtéssel foglalkoznak. Helyszínen és távmunkában is dolgozunk, így megőriztük helyünket a technológiai fejlődés élvonalában. Nálunk megvan az a csapat, eszközkészlet és tapasztalat, ami a siker feltétele a médiapiaci versenyben.

Idézőjel ikon

„Az ügyfelek már megtanulták, hogy a Google Partner-jelvényt kell keresniük. Nélküle a vállalkozásunk nem jutott volna idáig.”

Jeff Louis

Vezető keresőmarketing-igazgató, Hoffmann Murtaugh

Tapasztalatunk a Google Partners programmal

Esettanulmány képe

Ha meg akarunk tanulni valamit, érdemes együttműködni azokkal, akik létrehozták az adott szaktudást. Amikor digitális hirdetési szakértővé akartunk válni, azonnal felmerült a kérdés: „Miért ne lehetne a Google a partnerünk?" Hiszen ez kézenfekvő! A Hoffmann Murtaugh 2012 óta szervez Google Ads-kampányokat az ügyfeleinek, és 2014 óta Google Partner.

A keresőmarketing ma már sokkal kiterjedtebb és összetettebb szolgáltatás, mint 5 vagy 10 éve volt. Ezért segít olyan sokat a Google Partners program, amely rendelkezésünkre bocsátja azokat az erőforrásokat és információkat, amelyekkel alkalmazkodhatunk a változó piaci helyzethez, és sikeressé tehetjük ügyfeleinket. Amikor megosztjuk ügyfeleinkkel a Google elemzéseit, jobban érthetik a piacokat, a versenytársakat, a trendeket és az iparági változásokat.

A Google gépi tanulási és automatizációs eszközöket is kínál, amelyekkel javaslatokat fogalmazhatunk meg a kampányainkhoz. A jó optimalizálási pontszám biztosítja, hogy kampányaink a lehető leghatékonyabbak legyenek, és azt is láthatjuk, hogy mit mulasztottunk el a kattintások, a konverzió, a kulcsszavak, vagy más stratégiák terén, amelyekre nem is gondoltunk.

Az ügyfelek már megtanulták, hogy a Google Partner-jelvényt kell keresniük. Nélküle a vállalkozásunk nem jutott volna idáig. A Google Ads-minősítés növeli ügynökségünk hitelességét, mert biztosítja a jelenlegi és a jövendő ügyfeleket arról, hogy profi módon szervezzük meg a kampányt. A Google Skillshop képzési programja mindig a legfrissebb tudást nyújtja csapatunknak, és minősítést ad az összes Google Ads-termékhez.

Cégünk növekedésével összhangban és ügyfeleink sikere érdekében egyre erőteljesebben ruházunk be a Google Ads-kampányigazgatók képzésébe. Úgy gondoljuk, hogy ha valaki Google Ads-kampányokat szervez, Google Partnernek is kell lennie – ezzel bármely ügynökség kitűnhet a versenytársak közül.

A partnerkapcsolat értéke

Listajel kép 1

A Google Partnerség hitelességet, erőforrásokat és szaktudást nyújt

Listajel kép 2

Az optimalizálási pontszám segít megtalálni az új kampánystratégiákat

Listajel kép 3

A Google Ads-minősítések tanúsítják, hogy kellő hozzáértéssel szolgáljuk ügyfeleinket

Csatlakozzon a Google Partners programhoz még ma

Fejlessze a Google Ads terén szerzett szakértelmét, segítsen vállalkozásának kitűnni az ügynökségi piacon, és járuljon hozzá ügyfelei eredményeihez.

Csatlakozzon a Google Partners programhoz

Regisztráljon vállalkozása Google Ads-kezelői fiókjával.