Kiemelt Partner

Merkle

Az innovációk és a páratlan ügyfélélmény előmozdítása a legújabb megoldásokkal és statisztikákkal a Google Partners programon keresztül.

Nagy szalagkép

Háttér

Több mint 14 000 alkalmazottjával, továbbá az amerikai kontinensen, az EMEA-, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben működő 50 irodájával a Merkle vezető pozíciót tölt be az adatalapú ügyfélélmény-menedzsmentet nyújtó ügynökségek piacán. A vállalat több mint 30 éve épít az adatok, a technológia és az elemzések terén szerzett örökségére, és szolgáltat ezen az alapon páratlan minőségű ügyfélstatisztikákat, valamint ezekre épülő, ultra nagy mértékben személyre szabott, adatalapú marketingstratégiákat. Az 1971-ben alapított Merkle több Fortune 1000-vállalattal, vezető márkával és nonprofit szervezettel alakított ki partneri viszonyt világszerte – jelenleg több mint 400 cégnek nyújtanak szolgáltatást. A cég, amelynek központi irodái a marylandi Columbiában működnek, a világ egyik legnagyobb marketing- és hirdetési ügynökségi hálózatának számító dentsu International része.

Idézőjel ikon

A Merkle-nél az innováció a kampányaink és a sikereink egyik legfontosabb hajtóereje. Kiemelt Partner státuszunk nélkül nem volna hozzáférésünk ahhoz a számtalan új megközelítéshez, amelyeket így tesztelhetünk, hogy ügyfeleinknek világelső megoldásokat nyújthassunk.

Lars Postmus

Termékért felelős vezető, Vizuális és videóhirdetések, Merkle

Tapasztalatunk a Google Partners programmal

Esettanulmány képe

A Merkle üzleti modellje sokat fejlődött és változott az évek során, de igyekszünk folyamatosan a kategóriájukban legjobb, teljesítményalapú marketingmegoldásokat nyújtani, amelyek a lehető legtöbbet hozzák ki ügyfeleink portfóliójából.  Az innováció mindig is stratégiánk szerves része volt, továbbá létfontosságúnak bizonyult a gyorsan változó piaci és digitális környezetben. Immár egy évtizede a Google Kiemelt Partnerei vagyunk, melynek révén hozzáférünk azokhoz a legfrissebb statisztikákhoz, funkciókhoz és eszközökhöz, amelyeknek köszönhetően a legjobb szolgáltatást nyújthatjuk a teljesítményalapú marketing terén.

Kiemelt Partnerként tudjuk, hogy amikor csak szükségünk van rá, mindig számíthatunk a kijelölt Google-ügyfélmenedzsereink támogatására, ami különösen olyankor válik fontossá, amikor új funkciókat és kampánymódszereket tesztelünk.  Az ügyfélszolgálati csapat gyors segítségnyújtása mindig rendelkezésünkre áll – adott esetben akár abban is, hogy egy kampányt perceken belül élesíteni tudjunk. Egy közelmúltban futtatott kampány során kulcsfontosságú volt a Google támogatása és közreműködése egy olyan új funkció tesztelésében, amivel végül történetünk egyik legjobb eredményét értük el, és amellyel – amellett, hogy ügyfelünk előtt is bizonyíthattuk hozzáértésünket – Márkaismertség és Ügyfélmenedzseri csapat kategóriában is megnyertük a Google Kiemelt Partner-díjat.

Mivel a csapatunk egyre bővül, a Google termékképzései különösen nagy segítséget nyújtanak abban, hogy az újonnan csatlakozó munkatársak rövid idő alatt felzárkózzanak,  amivel értékes időt spórolunk meg a munkaerő-felvétel terén. Az ő betanításuk és fejlesztésük mellett a csapatunk tapasztaltabb tagjai is rendszeresen vesznek részt képzéseken, hogy bővítsék digitális tudásukat és készségeiket.  Ennek köszönhetően még felkészültebben tudjuk segíteni ügyfeleinket a digitális csatornákat előtérbe helyező stratégiák és egy érett digitális szemlélet kialakításában, ami napjainkban kulcsfontosságú piaci versenyelőnynek számít.

Világszerte 50 helyszínen vagyunk jelen, ami azt jelenti, hogy továbbra is gyorsabban növekszünk, mint a többi piaci szereplő.  Tovább bővítjük tevékenységünket és globális jelenlétünket, emellett pedig folytatjuk partneri együttműködésünket a Google-lal, hogy hozzáférjünk a statisztikákhoz, a támogatáshoz és a képzésekhez, és így olyan élményt nyújtsunk ügyfeleinknek, amely nem csupán ma hoz kiváló eredményeket, hanem a digitális csatornákat előtérbe helyező jövőben is erősebb hűséget és nagyobb ügyfélértéket teremt.

A partnerkapcsolat értéke

1. listajel ikon

Az innováció minden kampány lényegi eleme. Az új funkciókhoz és bétákhoz való előzetes hozzáféréssel az ügynökségek új megközelítéseket tesztelhetnek, és piacvezető marketingstratégiákat dolgozhatnak ki ügyfeleiknek.

2. listajel ikon

A Google-fiók csapata által nyújtott, témakör szerint fókuszált napi támogatás a stratégiai fontosságú statiszikáktól és adatoktól kezdve a műszaki hibaelhárításig felbecsülhetetlen segítséget nyújt a kampányok végrehajtásában és sikerében.

3. listajel ikon

A Google változatos termékképzései elengedhetetlenül hozzátartoznak az csapattagok képzéséhez és fejlődéséhez karrierjük minden szakaszában az újonnan belépőktől a tapasztaltabb szakemberekig.

Csatlakozzon a Google Partners programhoz még ma

Fejlessze a Google Ads terén szerzett szakértelmét, segítsen vállalkozásának kitűnni a többiek közül, és járuljon hozzá ügyfelei eredményeihez.

Csatlakozzon a Google Partners programhoz

Regisztráljon vállalkozása Google Ads-kezelői fiókjával.