Kiemelt Partner

New Engen

A vállalkozások növekedésének elősegítése a hirdetési statisztikákkal és szakértelemmel a Google Partners programban

Nagy szalagkép

Háttér

A 2016-ban alapított New Engen egy modern, digitális marketingügynökség, amely évente közel 800 millió USD hirdetési kiadást kezel. Az egyes márkáknak az életciklusuk minden fázisában – a klasszikustól a formabontóig – segítünk tanulni, fejlődni és gyarapodni. A kutatás, a kreativitás, a médiaszaktudás és a technológia előnyeit kihasználva segítünk a márkáknak, hogy áttörő eredményeket érhessenek el a hirdetéseikkel. Ügyfeleinket a digitális marketing élvonalában tartjuk folyamatos, technológia által támogatott hirdetésteszteléssel, és egy nyílt, adatokban gazdag visszajelzési rendszerrel a marketing, az elemzés és a kreatívok között. A New Engen központja Seattle-ben található, ám New Yorkban, Los Angelesben, Charlotte-ban és Charlottesville-ben is van irodájuk.

Idézőjel ikon

Igazán nagyra értékelem, hogy a Google Partners program ügynökségünket hasznos erőforrásokhoz, köztük emelt szintű képzésekhez, statisztikai jelentésekhez és terméktanúsítványokhoz juttatja, és ezek mind egybeesnek a munkatársainkkal és ügyfeleinkkel kapcsolatos filozófiánkkal… Őszintén szólva, a Google az egyik legjobb partnerkapcsolatunk.

Justin Hayashi

Társalapító és vezérigazgató, New Engen

Tapasztalatunk a Google Partners programmal

Esettanulmány képe

A New Engen ügynökségnél 2016 óta segítjük ügyfeleink vállalkozásának növekedését Google Ads-kampányokkal, 2018 óta pedig Kiemelt Partnerként végezzük ezt a tevékenységet. Ez a partnerkapcsolat teljesen megváltoztatta a működésünket, valamint azt, ahogyan a szolgáltatásainkról gondolkodunk, és ahogyan a csapatainkat szervezzük. Az együttműködés óriási pozitív hatással volt a vállalkozásunkra és az általunk kezelt több mint 6000 Google-kampányra.

A Google Ads-termékek folyamatosan fejlődnek és javulnak. Ha részletes információink vannak arról, milyenek lesznek ezek a változások, és hogyan tudunk bevált módszereket bevezetni, az mind a vállalkozásunk, mind az ügyfeleink számára hatalmas értéket jelent. A képzésektől és tanúsításoktól kezdve a források és termékszakértői szolgáltatások igénybevételéig – nem megfeledkezve a Google Partners programban résztvevőket és véleményvezéreket összehozó eseményekről – a Google Partners a csapatunk számára egy személyre szabott programot jelent, ami rendkívül értékes számunkra.

Kritikus fontosságú, hogy ismerjük a Google Ads működését, és biztosítani tudjuk a maximális teljesítményt. Ezért minden új munkatársunknak részt kell vennie a Skillshop tanúsítási programban. Emellett egy 80 százalékos optimalizálási pontszámot is folyamatosan fenntartunk – amelynek révén a Google javaslatait is integrálni tudjuk, hogy az ügyfelek a legjobb eredményeket tudják elérni. Ezek a programkövetelmények mind ügynökségünk, mind ügyfeleink számára emelik a tétet és növelik a teljesítményt, vagyis mindenki számára előnyös helyzet alakul ki.

A Kiemelt Partnerség jóval több a mindennapi támogatásnál: őszinte, közvetlen visszajelzést és útmutatást kapunk a vállalkozásunk irányításához. Amikor a bővülésről gondolkodunk, annak része a Google Partners is, és mindazok a testre szabott megoldások, amiket a hosszú távú céljaink megvalósításához a rendelkezésünkre bocsát.

A partnerkapcsolat értéke

1. listajel ikon

Ügynökségünk a Google Partners program előnyeként a termékekhez kapcsolódó, emelt szintű képzésekhez, termékszakértőkhöz, eseményekhez és díjakhoz fér hozzá.

2. listajel ikon

A tanúsítványokkal stratégiai munkatársaink a Google Ads bevált módszereit ismerhetik meg és alkalmazhatják

3. listajel ikon

A fiókokon konzisztensen elért 80%-os optimalizálási pontszámmal csapataink az ügyfeleink kampányait a lehető legnagyobb teljesítménnyel futtathatják

Csatlakozzon a Google Partners programhoz még ma

Fejlessze a Google Ads terén szerzett szakértelmét, segítsen vállalkozásának kitűnni a többiek közül, és járuljon hozzá ügyfelei eredményeihez.

Csatlakozzon a Google Partners programhoz

Regisztráljon vállalkozása Google Ads-kezelői fiókjával.