Kiemelt Partner

Raccoon Marketing Digital

A Google Partners program segítségével a Raccoon Marketing Digital megerősítette jó hírnevét és új ügyfeleket szerzett

Nagy szalagkép

Háttér

A Raccoon Marketing Digital ügynökséget a brazíliai São Carlos-ban alapítottuk 2013-ban azzal a céllal, hogy az ügyfelek számára a stratégiai, adatalapú marketingszolgáltatások teljes kínálatát biztosítsuk. Azóta már több mint 650 alkalmazottal működünk, akik a teljesítményalapú média és az inbound marketing témakörétől a dizájn és a webanalitika területéig terjedő szakértelemmel rendelkeznek. Nagyjából 130 – elsősorban a nagyáruházi kereskedelem, a fintech, a B2B és az oktatási vállalkozások területén működő – ügyfélnek nyújtunk szolgáltatásokat, akikkel azáltal tudunk hosszú távú kapcsolatot kiépíteni, hogy digitális marketing terén vitt stratégiáikat a sajátos üzleti céljaikra szabjuk.

Idézőjel ikon

A Google Partners Academy keretében tartott speciális termékképzésen részt vevő ügynökségi fiókkezelők elmélyültebb tudással tértek vissza, így ügyfeleink számára kiemelkedően eredményes Google Ads-megoldásokat tudtak nyújtani.

Tulio Kehdi

Alapító partner és ügyvezető igazgató, Raccoon Marketing Digital

Tapasztalatunk a Google Partners programmal

Esettanulmány képe

Korábbi Google-alkalmazottakként tisztában voltunk a Google Ads előnyeivel, és már induláskor agresszív célokat tűztünk ki abban, hogy a platformból a lehető legtöbbet kihozzuk. 2016-ban váltunk Google partnerré, és nem sokkal később Kiemelt Partnerré. Ez a folyamatosan fejlődő partnerség megerősítette kapcsolatunkat a Google-lal, és átalakította a vállalkozásunkat, hiszen lehetővé tette számunkra, hogy az ügyfelek kezelésében nagyobb hangsúlyt helyezzünk a stratégiára, és kihasználjuk a Google személyes ügyfélszolgálatának előnyeit.

A Google iparági és közönségstatisztikáinak köszönhetően az ügyfeleink azt látják, hogy nagyon gyorsan tudunk stratégiai szintű javaslatokat tenni. A Google Partners-események emellett felbecsülhetetlen értékű információkkal látnak el bennünket a Google Ads platformra vonatkozóan, így a tevékenységünket az ügyfelek számára nyújtott értékek maximalizálására tudjuk optimalizálni. Ezek az események a marketing legfontosabb szakértőit hozzák össze, ezáltal semmivel nem pótolható kapcsolatépítési lehetőséget jelentenek.

Az egyik ilyen esemény – a Kiemelt Partner-díjak – teremtette meg számunkra a piaci hitelességet. Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt két év során három díjat is nyertünk, és a minket közvetlenül megkereső potenciális ügyfelek száma azóta is folyamatosan emelkedik. A Google elismerése közvetlen kapcsolatban áll az ügyfélszerzési és marketingstratégiánkkal, és mind a meglévő, mind a potenciális ügyfelek körében megerősítette a jó hírünket.

A díjak elnyerése a csapatunkat is arra ösztönözte, hogy tovább fejlesszék tudásukat és képességeiket. A tanulás iránti vágy kiaknázása egyik alapvető értékünk, és a Google Partners Academy képzés, valamint a Skillshop tanúsítások segítségével a csapatunk mélyreható szakértelemre tett szert. Ahogy értékesítésért és marketingért felelős igazgatónk, Lucas Palhares megjegyzi, „A Skillshop tanúsítások révén immár 1000 alkalmazottat készítettünk fel az ügyfelek támogatásában szükséges képességekkel. Ennek eredményeképpen a képzés nem csak a Raccoonra, de a brazíliai digitális marketing egészére hatással volt”.

Ahogy a Google Partners programmal kapcsolatos tapasztalataink az évek során alakultak, a programnak alapvető szerepe volt abban, hogy olyan szintű sikereket értünk el, amelyek másképpen nem lettek volna lehetségesek.

A partnerkapcsolat értéke

1. listajel ikon

A Kiemelt Partner-jelvény és a díjak hitelessé teszik a piaci megjelenést

2. listajel ikon

A Google Partners-képzések és -tanúsítások segítik a csapatunk fejlődését

3. listajel ikon

A Google Partners-események kritikus fontosságú tudást adnak, amivel maximális értéket nyújthatunk az ügyfeleknek

Csatlakozzon a Google Partners programhoz ma

Fejlessze a Google Ads terén szerzett szakértelmét, segítsen vállalkozásának kitűnni a többiek közül, és járuljon hozzá ügyfelei eredményeihez.

Csatlakozzon a Google Partners programhoz

Regisztráljon vállalkozása Google Ads-kezelői fiókjával.