Kiemelt Partner

Relevance Digital Agency

A globális terjeszkedés előmozdítása speciális képzésekkel és személyes ügyfélszolgálattal a Google Kiemelt Partnerek programján keresztül.

Nagy szalagkép

Háttér

A Relevance Digital Agency 2013-ban kezdte meg működését a görög fővárosban, Athénban, azzal a céllal, hogy a vállalkozások számára olyan stratégiákat dolgozzanak ki, amelyekkel azok bővíthetik az elérésüket, és jobb ROI-t érhetnek el. Ma négy részlegen – teljesítményalapú marketing, kreatív dizájn, fejlesztés és adatelemzés – 100 alkalmazottal dolgozunk, és kínálunk üzleti intelligencián alapuló közvetlen marketingmegoldásokat. A Relevance küldetésének tekinti, hogy jobb hozzárendelést és automatizálást biztosító csúcstechnológiás digitális eszközökkel segítsen ügyfeleinek megalapozott döntéseket hozni, lehetővé téve az agilis működést, releváns jelenlétet és a fejlődést egy folyamatosan változó digitális világban.

Idézőjel ikon

A Kiemelt Partner státusszal járó tanúsítványok, képzések, eszközök és statisztikák, az elérhető exkluzív események és díjak, valamint a Google-tól kapott támogatás segít a növekedésre összpontosítani, és nagyobb rálátást nyújt a dolgokra. Ez gyökeres változást és olyan inspiratív közeget jelent, amelyben mindennap magasabb szintre léphetünk.

Thanassis Sofianos

Alapító és vezérigazgató, Relevance Digital Agency

Tapasztalatunk a Google Partners programmal

Esettanulmány képe

A Relevance Digital Agency mindössze néhány hónappal az indulásunk után, 2013-ban lett a Google Kiemelt Partnere. Amikor az elért eredményeink alapján még nem számíthattunk elismertségre, sokat jelentett, hogy a márkánkat a Google nevével társíthattunk, mivel ez a lehetséges ügyfelek körében bizalmat ébresztett, és segítette a növekedésünket. Mostanra kétfős csapatból 100 alkalmazottat számláló ügynökséggé nőttük ki magunkat, és világszerte bonyolítunk le sikeres marketingkampányokat ügyfeleink számára.

Kiemelt Partnerként nagyra értékeljük a Google személyes ügyfélszolgálatát, az ügyfélmenedzserekkel napi szinten egyeztetünk, és az ügyfelekkel folytatott megbeszélésekbe is bevonjuk őket. Ezzel a támogatással tudunk ügyfeleinknek olyan adatalapú statisztikákat, mélyelemzéseket és innovatív eszközöket biztosítani, amelyekre a növekedéshez szükségük van. Ez segített hozzá az EMEA régióban elnyert Google Kiemelt Partner-díjunkhoz is, amelyet azzal érdemeltünk ki, hogy a kampányaink során alkalmaztuk a sokszínűség, az egyenlőség és a befogadás alapelveit, ezzel is megerősítve a piaci pozíciónkat.

Hogy mindig képben legyünk a legújabb marketingtrendekkel, és támogatni tudjuk ügyfeleinket, a Relevance minden alkalmazottja kihasználja a Kiemelt Partner-képzések és -tanúsítványok előnyeit. Ehhez tartozik a Google Partners Nemzetközi Növekedési Program is, amelynek keretében az ügynökségek az ügyfelek nemzetközi piaci terjeszkedését elősegítő ismeretekre tehetnek szert. Terveink közt szerepel a globális bővülés, hogy ezzel is segíthessük nemzetközi ügyfeleink lokalizációját, 2022 tavaszán ezért is nyitottuk meg második irodánkat Milánóban. Ahogyan növekszünk, a Google-partnereknek nyújtott képzések révén tudunk újabb szintekre lépni meglévő alkalmazottainkkal, illetve ezek segítségével tudjuk betanítani új munkatársainkat, amikor új piacokra lépünk.

Ami pedig a legfontosabb: a Google-lal való partnerkapcsolatnak hála elsajátítottunk egy növekedésre irányuló szemléletet, ami segít megismerni az iparágat a korlátozott görög piacon kívül. A globális bővülés útján továbbra is számítunk a Google-ra, illetve azokra a statisztikákra és támogatásra, amelyekre az egyre növekvő nemzetközi ügyfélkörünk számára nyújtandó sikeres kampányokhoz szükségünk van.

A partnerkapcsolat értéke

1. listajel ikon

Csapatunk a Google Kiemelt Partner programja keretében nyújtott haladó képzés segítségével jutott el arra a szintre, hogy a globális bővülés útjára lépjen.

2. listajel ikon

Kiemelt Partner státuszunknak köszönhetően erős, együttműködésre épülő kapcsolatot ápolunk a Google ügyfélmenedzsereivel, akik nélkülözhetetlen statisztikákat biztosítanak a kampányok irányításához.

3. listajel ikon

Mielőtt elismertségre tettünk volna szert, a Google Partner-jelvény biztosította számunkra azt a piaci hitelességet, aminek köszönhetően növekedni tudtunk.

Csatlakozzon a Google Partners programhoz még ma

Fejlessze a Google Ads terén szerzett szakértelmét, segítsen vállalkozásának kitűnni a többiek közül, és járuljon hozzá ügyfelei eredményeihez.

Csatlakozzon a Google Partners programhoz

Regisztráljon vállalkozása Google Ads-kezelői fiókjával.