Kiemelt Partner

SearchKings

A Google Partners program statisztikákhoz, adatokhoz és termékszakértőkhöz kínál hozzáférést, így az elmúlt 18 hónapban meg tudtuk duplázni ügynökségünk ügyfélbázisát.

Nagy szalagkép

Háttér

Torontói székhelyű, digitális marketingügynökségünket 2009-ben alapítottuk, és Észak-Amerika kis- és középvállalkozásainak segítünk online sikereket elérni. Jelenleg 80 alkalmazottunk kínál digitális marketingszolgáltatásokat több mint 5000 ügyfélnek. Specialitásunk az érdeklődés felkeltése az otthoni és professzionális szolgáltatási szektorban.

Idézőjel ikon

Ebben a gyorsan változó, digitális térben vállalkozásunknak rendszeresen alkalmazkodnia kell az újdonságokhoz. A Google Partners program támogatja az ügyfelek sikereiért tett erőfeszítéseinket azzal, hogy hozzáférést kínál a szektorokkal, termékekkel és a Keresővel kapcsolatos statisztikákhoz, melyeket csomagban kínálhatunk ügyfeleinknek.

Matthew Glickman

Társalapító és vezérigazgató-helyettes, SearchKings

Tapasztalatunk a Google Partners programmal

Esettanulmány képe

A SearchKings a kezdetektől fogva nyújt Google Ads-szolgáltatásokat. 2016-ban váltunk Kiemelt Partnerré, amikor az új szintet Kanadában bevezették, ami számunkra ünnepi pillanat volt. A webhelyünkön megjelenő Kiemelt Partner-jelvény a szolgáltatásaink és tapasztalatunk valódi megerősítését adta. Ahogy partnerségekért és stratégiáért felelős alelnökünk, Nir Kushnir megjegyzi, „Az ügyfelek tisztában vannak vele, hogy egy megbízható szervezettel kötnek partnerséget”.

A Google Partners program olyan iparági statisztikákkal lát el bennünket, amelyek segítségével jobb összehasonlításokat tudunk végezni, és jobban meg tudjuk érteni az ügyfelek keresési szokásaiban és igényeiben végbemenő változásokat. A program keretében speciális termékképzésekhez, fiókteljesítményekről szóló jelentésekhez és különleges eseményekhez kaptunk hozzáférést.

Büszkék vagyunk rá, hogy a webhelyünkön megjeleníthetjük a Kiemelt Partner-jelvényt. Ez a besorolás kiemel bennünket a tömegből, és munkatársaink számára is feljebb helyezi a lécet, Skillshop tanúsításaink segítségével pedig maximalizálni tudjuk ügyfeleink Google Ads-teljesítményét. A dolog lényege, hogy ügyfeleink számára láthatóvá tehetjük a hitelességünket, a megbízhatóságunkat és azt a képességünket, hogy a vállalkozásaikat sikeressé tudjuk tenni az online világban.

A partnerkapcsolat értéke

1. listajel ikon

Kiemelt Partner-jelvényünk azt jelzi potenciális és meglévő ügyfeleink felé, hogy megbízható tanácsadó cég vagyunk

2. listajel ikon

Az iparági statisztikákhoz való hozzáférés segít az összehasonlításban és a fogyasztói keresési viselkedés jobb megértésében

3. listajel ikon

Kiemelt Partnerként magasra tettük a lécet, a Skillshop-tanúsítványaink pedig segítenek alkalmazottainknak Google Ads-teljesítményük maximalizálásában

Csatlakozzon a Google Partners programhoz még ma

Fejlessze a Google Ads terén szerzett szakértelmét, segítsen vállalkozásának kitűnni a többiek közül, és járuljon hozzá ügyfelei eredményeihez.

Csatlakozzon a Google Partners programhoz

Regisztráljon vállalkozása Google Ads-kezelői fiókjával.