Kiemelt Partner

SEM

Iránymutató vállalkozás a marketinginnováció területén kiemelkedő képzési programokkal és szakértelemmel a Google Kiemelt Partnerek programjának keretében.

Nagy szalagkép

Háttér

A törökországi Isztambulban működő SEM egy piacvezető adatalapú digitálismarketing-ügynökség, amely a digitális átalakulásra szakosodott. Fő szolgáltatásaink a teljesítményalapú marketing, a márkamarketing, az adatkutatás, a webanalitika és a keresőoptimalizálás. A helyi piacvezető vállalatok mellett világszerte is több mint 100 e-kereskedelmi ügyféllel rendelkezünk. Ügyfeleink webhelyeit havonta több mint 260 milliószor keresik fel. Ügyfeleinkkel szorosan együttműködve állapítjuk meg a fő mutatókat és az áttörő eredmények eléréséhez szükséges alkalmazandó taktikát. Online hirdetési szakemberekből álló csapatunkon keresztül számos különféle partnerkapcsolatot ápolunk a Google-lal, és Google Analytics Premium-viszonteladók vagyunk. 2013 óta cégünk a Ströer Media Grouphoz tartozik.

Idézőjel ikon

A Kiemelt Partner státusz alapvető az ügynökségünk sikere szempontjából, mivel a marketingcsapatunk így naprakészen tájékoztatást kaphat a legfrissebb innovációkról. A dominóhatás elvén ennek az a végeredménye, hogy jobb szolgáltatást tudunk nyújtani az ügyfeleinknek, ami mindig is az elsődleges célunk volt.

Duygu Yilmaz

Ügyfélélményért felelős igazgató, SEM

Tapasztalatunk a Google Partners programmal

Esettanulmány képe

A 2007-ben alapított SEM 2008-ban lett a Google Kiemelt Partnere. A Google-lal meglévő, hosszú múltra visszatekintő partnerkapcsolatunk alapvető szerepet játszott abban, hogy egy csupán Google-alkalmazáskampányokat menedzselő kis ügynökségből mára több mint 200 csapattaggal Törökország teljesítményalapú marketinggel foglalkozó ügynökségei közül a legnagyobbak közé tartozunk, és vezető szerepet töltünk be.

A munkánk nagyságrendjéből és alkalmazási területéből adódóan folyamatosan keressük a lehetőségeket teljesítményünk optimalizálására, ezért mindig igyekszünk a lehető leghamarabb alkalmazni az új technológiákat és megközelítéseket.   Ezért csapatunk a Google Kiemelt Partnereinek szánt haladó képzéseken megszerzi a szükséges szakértelmet a Google marketing-ökoszisztémájában elérhető legújabb megoldások terén, hogy ezáltal korszerű megoldásokat nyújthassunk ügyfeleinknek.  Újonnan csatlakozó munkatársaink betanításához elengedhetetlenül hozzátartoznak a bevezető tanfolyamok, amelyek segítségével az alkalmazottak gyorsan elsajátíthatják a Google Marketing Platformmal kapcsolatos tudnivalókat.

Google Kiemelt Partner státuszunk megerősíti az ügyfelek bizalmát és felkelti az érdeklődést, így szert tudunk tenni új ügyfelekre, a meglévőkkel pedig el tudjuk mélyíteni a kapcsolatot. Gyökeres változást jelentett a csapatunk szempontjából, hogy az egyik e-kereskedelmi ügyfelünknél az online vásárlás kategóriájában kiemelt partnerként díjat is nyertünk, ami még jobban megerősítette vezető pozíciónkat az iparágban.

A csapat továbbá rendszeresen részt vesz a Google Kiemelt Partnereknek szóló exkluzív eseményein, ahol szakértői észrevételekkel és iránymutató szakmai véleményekkel bővíthetjük a tudásunkat. Ezek az események irányt adnak a tevékenységünknek, a csapatunknak pedig szakmai kapcsolódást és inspirációt jelentenek, ami különösen értékesnek bizonyult számunkra, főleg a COVID-19 idején.

A Kiemelt Partner státusz a képzésektől és eseményektől a tanúsítványokig és díjakig sok szempontból folyamatos támogatást nyújt a növekedéshez, és segít elérni a kitűzött célunkat, vagyis azt, hogy megkönnyítsük ügyfeleinknek a digitális átállást, és ezáltal megteremtsük egy gyorsan változó környezetben a sikerük feltételeit.

A partnerkapcsolat értéke

1. listajel ikon

Kiemelt Partner státuszunk és Kiemelt Partner-díjunk tovább növeli hitelességünket az ország vezető iparági szolgáltatójaként.

2. listajel ikon

A tapasztalt munkatársaktól az újonnan csatlakozókig a teljes csapatunk rendszeresen igénybe veszi a termékképzéseket, és részt vesz az exkluzív eseményeken, hogy frissen tartsák a Google marketing-ökoszisztémájával kapcsolatos ismereteiket.

3. listajel ikon

Mivel mindig igyekszünk a lehető leghamarabb alkalmazni az új megoldásokat, élvezhetjük a célzott stratégiai és értékesítési támogatás előnyeit, és így a leginnovatívabb marketingstratégiákkal adhatunk lendületet ügyfeleink sikereinek.

Csatlakozzon a Google Partners programhoz még ma

Fejlessze a Google Ads terén szerzett szakértelmét, segítsen vállalkozásának kitűnni a többiek közül, és járuljon hozzá ügyfelei eredményeihez.

Csatlakozzon a Google Partners programhoz

Regisztráljon vállalkozása Google Ads-kezelői fiókjával.