Viví Marketing

Továbbfejlesztett szaktudás és siker az új piacokon a Google Partners programmal

Viví Marketing nagy szalagkép

Háttér

A 2016-ban Buenos Airesben alapított Viví Marketing egy globális butik-ügynökség. Mexikóban, Argentínában, Chilében, Uruguayban, Paraguayban, Spanyolországban és az Amerikai Egyesült Államokban is vannak ügyfeleink, és gyorsan terjeszkedünk tovább. A teljesítménymarketing, a keresőoptimalizálás, az e-mail marketing és az automatizálás eszközeivel segítjük a már stabilan működő és a startup cégek növekedését.

Idézőjel ikon

„Google Partnerként nagyobb magabiztossággal tehetünk javaslatokat az ügyfélnek, hiszen ő is tudja, hogy mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járunk.”

Virginia Dendi

Vezérigazgató és alapító, Viví Marketing

Tapasztalatunk a Google Partners programmal

Esettanulmány képe

Attól a naptól fogva, hogy 2016-ban elindítottuk a Viví Marketinget, arra törekedtünk, hogy hasznos erőforrásokkal támogassuk ügyfeleink sikeres növekedését. Ezért volt fontos, hogy minél hamarabb csatlakozzunk a Google Partners programhoz. Tudtuk, hogy a Google Partnerek egyedülálló képzéseket, támogatást és erőforrásokat kapnak, a Partner-jelvény pedig versenyelőnyt jelent. A cég indítását követően pár hónapon belül beléphettünk a programba, és partneri státuszunkra azóta is büszkék vagyunk – hiszen mind a mai napig hasznunkra válik.

A Google Partners program végigkísérte növekedésünk minden fázisát. Olyan iparági elemzések birtokába jutottunk, amelyek elősegítették számunkra az innovációt, így értékesebb támogatást nyújthattunk ügyfeleinknek a kampányok hatékony optimalizálásához és a növekedéshez.

A Google Partners programban ma is átfogó termékismertetőket kapunk, így szakértőként pozicionálhatjuk magunkat az erős piaci versenyben. A Google Skillshop képzéseinek köszönhetően fiókszakértői minősítést adhatunk ki, ami nagymértékben ösztönzi munkatársainkat arra, hogy felhasználják ezt a tudásanyagot.

A Google partneri státusz rendkívüli piacismeretet és magabiztosságot nyújt számunkra, így könnyebben építhetünk ki új üzleti kapcsolatokat, miközben a jelenlegi ügyfeleinket is megtartjuk. Amikor új piacokra lépünk, a Partner-jelvény már az első pillanatban hitelességet kölcsönöz cégünknek.

A Google Partnerség minden előnyét kiaknázzuk, de már látjuk a következő célt: Kiemelt Partner szeretnénk lenni, hogy jogosulttá váljunk a Kiemelt Partner-díjra.

A partnerkapcsolat értéke

1. listajel ikon

A Google stratégiai elemzéseivel értékesebb szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleinknek

2. listajel ikon

A Skillshop platformján megszerezhető minősítések ösztönzik csapatunkat a tanulásra

3. listajel ikon

A Partner-jelvény hitelességgel ruház fel, amikor új piacokra lépünk

Csatlakozzon a Google Partners programhoz még ma

Fejlessze a Google Ads terén szerzett szakértelmét, segítsen vállalkozásának kitűnni az ügynökségi piacon, és járuljon hozzá ügyfelei eredményeihez.

Csatlakozzon a Google Partners programhoz

Regisztráljon vállalkozása Google Ads-kezelői fiókjával.