Kiemelt Partner

Webrepublic

Az ügyfelek sikerességének és terjeszkedésének elősegítése a Google kijelölt ügyfélszolgálati csapata, valamint a Google Kiemelt Partnerek programja által biztosított ágazati statisztikák révén.

Nagy szalagkép

Háttér

A Webrepublicot 2009-ben alapították Zürichben, Svájc első digitálismarketing-ügynökségeként. A stratégiai tanácsadáson, adatközpontú optimalizáláson, illetve átfogó célmeghatározáson és valós idejű, minden csatornára kiterjedő nyomon követésen alapuló holisztikus, teljes körű médiamegoldásokat kínálnak. Az évente átlagosan tíz százalékkal növekvő, jelenleg 240 fős csapat több mint 120, különböző típusú ügyfelet szolgál ki szerte a világon.

Idézőjel ikon

Kiemelt Partnerként, valamint a Google csapatának kiváló támogatásával teljes mértékben ki tudjuk elégíteni ügyfeleink igényeit. Emiatt a Google-t az egyik legfontosabb partnerünknek tekintjük.

Adrian Wenzl

A teljesítményalapú marketing részlegének igazgatója, Webrepublic

Tapasztalatunk a Google Partners programmal

Esettanulmány képe

A Webrepublic szoros kapcsolatot ápol a Google-lal azóta, hogy az ügynökséget Tom Hanan, a Google első alkalmazottja megalapította Svájcban. Miután Tom befejezte tevékenységét a Google-nál, társalapítójával, Tobias Zehnderrel együtt megalapította a Webrepublicot, ezzel betöltve a digitális marketinggel kapcsolatos szakértelem hiányosságait Svájcban. Azóta a Webrepublic egy kis ügynökségből, amely elsősorban Google Ads-kampányok kezelésével foglalkozott, az ország egyik legnagyobb teljes körű szolgáltatást nyújtó digitális marketingügynökségévé nőtte ki magát.

A Google egyik fő platformpartnerünkként a Kiemelt Partner státusszal támogat minket mindennapi tevékenységünkben és stratégiai szinten is, így ügyfeleinknek a legjobb megoldásokat biztosíthatjuk. Legyen szó a Google új marketingfunkcióiról és bétaverzióiról való oktatásról, statisztikák megosztásáról vagy technikai kérdések megválaszolásáról, Google-csapataink mindig rendelkezésre állnak, és kulcsszerepet játszanak sikertörténeteinkben.

A Google-lal évente közösen határozzuk meg azokat az alapvető prioritásokat, amelyeket közösen el szeretnénk érni. A Google értékes információk és adatok megosztásával kampányteljesítményünk javításában is segít nekünk. A közelmúltban díjnyertes egészségbiztosítási kampányunk során a Google-lal közösen szerveztünk egy kampányautomatizálással kapcsolatos workshopot ügyfeleink számára.  Rendszeresen felszólalunk a Google eseményein, így széles körben bemutathatjuk tevékenységünket a szakma képviselőinek, és felhívhatjuk a figyelmet az ágazatban betöltött vezető szerepünkre.

12 nyelven beszélő marketingszakértői csapatunk a hazai és nemzetközi ügyfeleink ügyeinek megoldásán dolgozik, emellett pedig a marketinggel kapcsolatos innovációkat üzleti értékké alakítja.

A partnerkapcsolat értéke

1. listajel ikon

Közvetlen hozzáférés a termékekkel kapcsolatos képzésekhez és bétaverziókhoz a termékre vonatkozó szakértelmünk fejlesztése érdekében, amelynek segítségével új szolgáltatásokat kínálhatunk.

2. listajel ikon

Mindennapi segítségnyújtás és stratégiai támogatás, amely segíti az ügyfeleket a további növekedésben.

3. listajel ikon

Releváns ágazatokkal kapcsolatos platformok, amelyeken keresztül megoszthatjuk szaktudásunkat, és ihletet meríthetünk az innovációkból és a különböző technológiai megoldásokból.

Csatlakozzon a Google Partners programhoz még ma

Fejlessze a Google Ads terén szerzett szakértelmét, segítsen vállalkozásának kitűnni a többiek közül, és járuljon hozzá ügyfelei eredményeihez.

Csatlakozzon a Google Partners programhoz

Regisztráljon vállalkozása Google Ads-kezelői fiókjával.