Emelje ki vállalkozását a Google Térképen

Csábítson be több embert az üzletéről készített és a Google Térkép rendszerében közzétett lenyűgöző képekkel. Megkapó virtuális túrát állíthat össze az Utcakép valamelyik szakemberének segítségével, de Utcakép-kompatibilis eszközök beszerzése után akár önállóan is elkészítheti a képeket.

360°-os képekkel és bemutatókkal jobb üzleti eredmény érhető el

Ha jó minőségű fotókat helyez el a vállalkozása adatlapján, azzal javíthatja a felhasználói élményt, és megkönnyítheti az ügyfelek számára a vállalkozás felkeresését. A 360°-os túrák egyrészt növelik az online láthatóságot, másrészt lehetővé teszik, hogy az ügyfelek még a személyes látogatás előtt bepillantsanak a színfalak mögé.

Ikon Láthatóság

A látogatók 62%-a előnyben részesíti azokat a vállalkozásokat, amelyek a belső térről is mutatnak képeket.

Ikon Virtuális túra

A fotókat és virtuális túrát tartalmazó adatlapoknak kétszeres esélye van az érdeklődés felkeltésére.

Ikon Adatlap

A teljes körű adatlapokat működtető vállalkozások bizalmat keltenek, és a megtekintők 78%-kal nagyobb valószínűséggel tartják őket megalapozottnak.

Ikon Vállalkozás

A vállalkozások Google Térképen végzett kereséseinek átlagosan 41%-a eredményezi a hely tényleges felkeresését.

Ikon Ügyfelek motiválása

A fotókkal és bemutatókkal ellátott adatlapok az esetek 29%-ában motiválják az ügyfeleket vásárlásra.


Mutassa be vállalkozását minden szögből

A vállalkozását bemutató látványos virtuális túrával vagy az üzletét kívülről ábrázoló Utcakép rendszerbeli kép frissítésével elmélyítheti az ügyfelek bizalmát, valamint segíthet nekik, hogy könnyebben rátaláljanak Önre. Kérje egy profi és megbízható Utcakép-fotós segítségét, vagy készítse el és tegye közzé önállóan a képeket.

Vállalkozások tulajdonosai

Dolgozzon az Utcakép megbízható fotósainak egyikével

Dolgozzon olyan szakemberrel, aki arra specializálódott, hogy lebilincselő képeket készítsen a Google Térkép számára. Akár új, az utcáról készített képeken szeretné megmutatni üzlete megújult homlokzatát az Utcakép rendszerében, akár jó minőségű, magával ragadó bemutatót szeretne készíttetni üzlete belső tereiről, nézzen szét a szakemberek jegyzékében, keressen egy Önhöz közeli szakembert, a többit pedig bízza rá.

360°-os bemutató

Készítsen saját 360°-os bemutatót

Önállóan is készíthet és közzétehet 360°-os képeket az Utcakép-kompatibilis eszközök segítségével. Használjon professzionális eszközöket, és teremtsen magával ragadó élményt az ügyfelei számára, majd az Utcakép alkalmazás segítségével ossza meg, vigye át vagy tegye közzé a 360°-os fotókat a Google Térképen.

Mit várhat egy szakembertől?

A szélesebb körű megjelenést kereső vállalkozások számára egy tapasztalt Utcakép-közreműködő segíthet növelni a láthatóságot, illetve kitűnni a Google Térképen. Mielőtt belevágna az együttműködésbe, fontos, hogy megértse, milyen szerepet játszanak az egyes felek ebben a tranzakcióban.

Vállalkozások tulajdonosai

  • Amennyiben úgy dönt, hogy egy megbízható fotóst kér fel arra, hogy fotókat készítsen vállalkozásáról, vegye figyelembe, hogy a Google nem tudja garantálni a szolgáltatás minőségét.
  • A fotózás feltételeivel, a szolgáltatás tartalmával és az árakkal kapcsolatos minden tárgyalás Ön és a fotós között folyik.
  • A fotók és a virtuális túra árát közvetlenül a megbízható fotós részére kell kifizetnie – a Google nem fogad vagy közvetít kifizetéseket.
  • Amennyiben jogvita alakul ki, azt az adott fotóssal vagy az ügynökséggel kell orvosolnia a megkötött szerződés feltételei szerint.
  • Ha az Utcakép egyik megbízható fotósa által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos problémát szeretne bejelenteni, töltse ki ezt az űrlapot.

Utcakép-szolgáltatások igénybevétele

A megbízható szakik az Utcakép-kompatibilis technológiákkal utcaszintű fotókat tudnak készíteni, amelyekkel frissíthetik a helyi közösség Utcakép rendszerében megjelenő képeit.

  • Bár a Google nem alkalmaz fotósokat és ügynökségeket, a közreműködők számára lehetővé teszi utakat ábrázoló, naprakész Utcakép-képek közzétételét. Külön erre a célra létrehozott szakemberjegyzékünkben olyan fotósokat és ügynökségeket talál, akik és amelyek már bizonyították szakértelmüket kiváló minőségű és látványos képek közzétételével.
  • A Google továbbra is mindent megtesz, hogy képkészítő autóival számos országot bejárva izgalmasabbá tegye az Utcakép használatát, és segítsen megismerni az Önt körülvevő világot. Nézze meg, hogy az Ön környékét is felkeressük-e a közeljövőben, vagy vegye fel a kapcsolatot egy megbízható szakemberrel, ha előbb szeretne friss képeket készíttetni.