Fokozza láthatóságát: fogadjon fel egy megbízható szakit

Fokozza láthatóságát: fogadjon fel egy megbízható szakit

Watch the film

Link to Youtube Video (visible only when JS is disabled)

Az Utcakép megbízható szakijai:

Ikon – megbízható
 • olyan fotósok, akik megkapták az Utcakép Megbízható jelvényét;
 • kiemelt közreműködők, akiknek legalább 50 jóváhagyott és közzétett 360°-os fotójuk van;
 • szerepelnek a szakemberjegyzékünkben;
 • készek a „Megbízható” márkaeszközök marketingcélú felhasználására

Mit várhat egy szakembertől?

A szélesebb körű megjelenést kereső vállalkozások számára egy tapasztalt Utcakép-közreműködő segíthet növelni a láthatóságot, illetve kitűnni a Google Térképen. Mielőtt belevágna az együttműködésbe, fontos, hogy megértse, milyen szerepet játszanak az egyes felek ebben a tranzakcióban.

Cégtulajdonosok

 • Amennyiben úgy dönt, hogy egy megbízható fotóst kér fel arra, hogy fotókat készítsen vállalkozásáról, vegye figyelembe, hogy a Google nem tudja garantálni a szolgáltatás minőségét.
 • A fotózás feltételeivel, a szolgáltatás tartalmával és az árakkal kapcsolatos minden tárgyalás Ön és a fotós között folyik.
 • A fotók és a virtuális túra árát közvetlenül a megbízható fotós részére kell kifizetnie – a Google nem fogad vagy közvetít kifizetéseket.
 • Amennyiben jogvita alakul ki, azt az adott fotóssal vagy az ügynökséggel kell orvosolnia a megkötött szerződés feltételei szerint.
 • Ha az Utcakép egyik megbízható fotósa által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos problémát szeretne bejelenteni, töltse ki ezt az űrlapot.
Google Utcakép, cégtulajdonos egy megbízható szakemberrel

Utcakép-szolgáltatások igénybevétele

A megbízható szakik az Utcakép-kompatibilis technológiákkal utcaszintű fotókat tudnak készíteni, amelyekkel frissíthetik a helyi közösség Utcakép rendszerében megjelenő képeit.

 • Bár a Google nem alkalmaz fotósokat és ügynökségeket, a közreműködők számára lehetővé teszi utakat ábrázoló, naprakész Utcakép-képek közzétételét. Külön erre a célra létrehozott szakemberjegyzékünkben olyan fotósokat és ügynökségeket talál, akik és amelyek már bizonyították szakértelmüket kiváló minőségű és látványos képek közzétételével.
 • A Google továbbra is mindent megtesz, hogy képkészítő autóival számos országot bejárva izgalmasabbá tegye az Utcakép használatát, és segítsen megismerni az Önt körülvevő világot. Nézze meg, hogy az Ön környékét is felkeressük-e a közeljövőben, vagy vegye fel a kapcsolatot egy megbízható szakemberrel, ha előbb szeretne friss képeket készíttetni.
A Google Utcakép megbízható szakembere kamerával

Környékbeli megbízható szakik keresése

Vágjon bele: keressen egy megbízható szakembert a környéken.

Ügynökség Város E-mail Kapcsolatfelvételi telefonszám
Ügynökség Város E-mail Kapcsolatfelvételi telefonszám

*Az Utcakép – Megbízható programba átmenetileg nem lehet újonnan regisztrálni.