Google
 Hogyan küldhető be tartalom a Google-nak?

Google főoldal

Minden a Google-ról

  Hirdetési programok

  Üzleti megoldások

  Webmester Központ

 Tartalom beküldése

Keresés ezen az webhelyen:

Vegye fel URL-címét a Google indexébe
A Google az internet feltérképezése során veszi fel az újabb webhelyeket az indexébe; azt tanácsoljuk Önnek, küldje be felső szintű URL-címét, így biztosan nem hagyjuk ki az Ön webhelyét.

Google Webmester Eszközök
A Google webmestereknek szóló eszközcsomagja ingyenes, és segítségével egyszerűen javíthatja webhelye láthatóságát a keresési eredmények között.

Google Könyvek partnerprogram
Legyen szó akár egy nagy könyvkiadóról vagy egy kis nyomdáról, a Google Könyvek partnerprogramra feliratkozva segítheti a felhasználókat, hogy megtalálják könyvét a Google keresőjében.

Google Video feltöltőprogram
Akár professzionális, akár hobbicélból hoz létre videotartalmat, a Google Video ingyenes felületet kínál a felhasználóknak az Ön videoanyaga megkereséséhez, előzetes megtekintéséhez és lejátszásához.

Egyéb Google szolgáltatások

A Google rendszerében azonnal hirdethet
Hozza létre saját célzott hirdetéseit az AdWords rendszerben. Hitelkártyás fizetés esetén hirdetése még aznap megjelenhet a Google rendszerében.

Google AdSense webes megjelenítők számára
Jelenítsen meg olyan hirdetéseket, amelyek illeszkednek webhelye tartalmához, segítse látogatóit a kapcsolódó termékek és szolgáltatások megkeresésében – és maximalizálja hirdetési bevételeit. További információ

Google minőségű webhelyen belüli keresés
Csökkentse támogatási költségeit, tartsa hosszabb ideig a webhelyén felhasználóit és tegye vásárlókká látogatóit a Google Search Appliance vagy a Google Mini segítségével.