GoogleAnalytics

Elemzési eszközök

Adatain alapos elemzéseket végezhet. A szabványos jelentések megkönnyítik a webhelyen történő elköteleződések mérését és megismerését. Ráadásul mindössze néhány kattintással egyéni jelentéseket, látogatói szegmenseket hozhat létre, és meghatározhatja azokat a fontos adatokat, amelyeket munkatársaival is meg kíván osztani.

Valós idejű jelentés: műveletek mérése a végrehajtással egy időben

Azonnal megtekintheti, hány felhasználó van éppen a webhelyén, honnan érkeztek ide, és mit néznek meg. Megtudhatja, hogy a webhelyen elhelyezett új tartalom elnyerte-e a látogatók tetszését, az aznapi promóció vonzott-e forgalmat a webhelyére, és láthatja a csevegési és blogbejegyzések azonnali hatását.

További információ

Egyéni jelentések: Határozza meg Ön, milyen adatokat kíván elemezni

Készítse el néhány perc alatt saját mutatószámaiból álló irányítópultját. Nem szükséges tengernyi adaton átrágnia magát, hiszen azonnal megkaphatja az Ön számára lényeges válaszokat. A létrehozott jelentéseket megoszthatja munkatársaival, és megismertetheti velük a mindenki számára fontos információkat.

További információ

Egyéni változók: Saját szegmenseket hozhat létre és elemezhet

Az egyéni változók segítségével könnyebben megismerheti ügyfélszegmenseit, és megtudhatja, mennyire köteleződtek el webhelye iránt. Lehetővé teszik a Google Analytics személyre szabását és a vállalata számára legfontosabb ügyféladatok összegyűjtését.

További információ

Speciális szegmentálás: Egyszerű módon elemezheti a forgalom bizonyos szegmenseit

Mi az oka annak, hogy bizonyos látogatások akár 150 dolláros értékesítéseket is hoznak, míg mások nem? A speciális szegmensekkel kiderítheti. Alkalmazhatja az előre definiált szegmenseket, mint például a "Látogatások konverzióval" vagy az "Organikus forgalom", vagy saját maga is létrehozhat szegmenseket. A jelentésekben elemezheti a szegmenseket külön-külön, vagy akár egymással összehasonlítva is.

További információ

Irányítópultok: Kulcsfontosságú teljesítménymutatókat adhat meg, figyelhet és oszthat meg

Kezdetnek létrehozhat egy irányítópultot "Vállalat kulcsfontosságú teljesítménymutatói" néven, amelyen elhelyezheti a szervezet számára legfontosabb teljesítménymutatókat. A keresőoptimalizáláshoz is hozzon létre egy irányítópultot "Keresőoptimalizálás" néven. Mindegyik irányítópult modulalapú, nagymértékben személyre szabható, és lehetővé teszi, hogy az elemeket az egérrel húzva rendezze el rajta.

További információ

Adatábrázolás: Megismerheti, hogy a látogatók milyen útvonalon jutnak el webhelyére

A Google Analytics számos hatékony adatábrázoló eszközt biztosít, többek között az Áramlásábrázolás és az Oldalon belüli elemzés eszközt. Az Áramlásábrázolás jelentések segítségével elemezheti, hogy a látogatók milyen útvonalon jutnak el webhelyére. Az Oldalon belüli elemzés segít vizuálisan átlátni, hogy a felhasználók hogyan használják weboldalait. Az elemzés megkönnyítésére diagramokat építettünk be a programba, amelyek révén a kívánt módon jelenítheti meg az adatokat.

Megosztás: Most már a vállalat minden tagja közreműködhet

Az információalapú döntéshozatal akkor működik a legjobban, ha a munkacsoportok könnyen meg tudják egymással osztani az adatokat. A Google Analytics megosztási eszközei révén a kulcsszóvásárló csoport olajozottan működhet együtt a keresőoptimalizáló és a tartalomkezelő csoporttal. A Forgalomfigyelés és értesítés funkcióval tudomást szerezhet a váratlan változásokról, és kollégáit is tájékoztathatja ezekről. Fiókja előzményeiben megjelölheti mások számára a kulcseseményeket. Egyszerű módon hozhat létre és oszthat meg egyéni irányítópultokat, amelyeken megjelenítheti a vállalata számára fontos mutatószámokat.

API és testreszabások -- az Ön adatairól van szó, formázza őket igénye szerint

Alkalmazások, beépülő modulok és testreszabható funkciók állnak rendelkezésére ahhoz, hogy a Google Analytics szolgáltatást szervezete munkafolyamataiba integrálhassa. Más gyártók megoldásait is használhatja, sőt a Google Analytics API segítségével saját alkalmazásokat is fejleszthet.