GoogleAnalytics

Konverziós csomag

A Google Analytics konverziós csomagja segítségével betekintést kap az oldalmegtekintések és a látogatók száma mögötti összefüggésekbe. Megtudhatja, hogy a különböző digitális marketingcsatornák együtt miként vonzzák webhelyére a látogatókat. Mérheti az értékesítéseket, a letöltéseket, a videojátékokat és más olyan műveleteket, amelyek fontosak az Ön számára. Láthatja, hogy egyes látogatók miért vásárolnak, míg mások miért nem, majd ez alapján továbbfejlesztheti webhelyét és marketingprogramjait úgy, hogy elérje üzleti céljait.

Megtudhatja, hogy a látogatói viselkedés hogyan vezet el az értékesítésekig és a konverziókig

Your site is dynamic, and your conversion goals should be too. With Google Analytics Goals and Event Tracking, you can track sales, downloads, video plays, conversions, site engagement, or define your own metrics. You can also tailor your reporting based on what you want to achieve and identify what visitor actions are most likely to help you meet your business objectives.

Növelje online értékesítéseit az e-kereskedelmi jelentésekkel!

Állapítsa meg, melyek a legkelendőbb termékei és a legértékesebb promóciói. Akár összetett tranzakciókról, akár egyszerű, egykattintásos vásárlásokról van szó, az e-kereskedelmi jelentések segítségével tájékozódhat arról, miért vásárolnak az ügyfelek, és vásárlásaik milyen jellegűek. A tranzakciókat visszakövetheti a kampányokig és a kulcsszavakig, megismerheti a vásárlók viselkedését a webhelyen, és bevásárlókocsiját úgy alakíthatja, hogy növelni tudja az értékesítéseket és elnyerje a vásárlók hűségét.

További információ

A többútvonalas csatornákról szóló jelentésekkel teljes képet alkothat a kampányok teljesítményéről

Ne korlátozza a kampány mérését csupán az értékesítést megelőző utolsó kattintásra. A többútvonalas csatornák révén képet kaphat az összes digitális csatornán zajló tevékenység -- többek között a keresés, a megjelenítés, a közösségi média, a partnerek és az elektronikus levelezés -- hatásáról. Kiderítheti, mely csatornákon jutnak a látogatók a termékeihez, és melyek vezetnek értékesítéshez, így kiegyensúlyozottabb marketingprogramokat indíthat.

További információ

Követheti a különböző útvonalakat, amelyeken a látogatók a webhelyére jutnak

Megtudhatja, hogy a látogatók miért szeretik webhelyét... vagy miért nem. A Google Analytics Áramlásábrázolás és Célcsatornák funkciója segít nyomon követni látogatói konverziós útvonalát, és láthatja, hol léptek be, hol időztek hosszabban és hol léptek ki. Feltárhatja a webhelynavigáció erős és gyenge pontjait, és hogy webhelyének és marketingprogramjának mely területei szorulnak javításra.