GoogleAnalytics

Fejlessze elemzési képességeit!

A Google Analytics számos oktatóanyagot kínál. Mind a kezdő, mind a tapasztalt elemzők találnak olyan videókat és cikkeket, amelyek segítenek nekik a Google Analytics lehetőségeinek kiaknázásában.

Kezdő lépések

Telepítési ellenőrző listánk és Útmutató az első lépésekhez című dokumentumunk olyan általános kérdéseket tárgyal, amelyekkel az ügyfelek fiókjuk beállításakor és az adatelemzés megkezdésekor találkozhatnak. A súgó a Google Analytics valamennyi funkciójával és vetületével kapcsolatban tartalmaz cikkeket, beleértve a rendszer implementálását, a bevált elemzési módszereket és a hibaelhárítást. Ezekkel az eszközökkel gyorsan felmérheti a helyzetet, és megalapozott üzleti döntéseket hozhat.

Sikertörténetek

Nem tudja, hogy a Google Analytics miként járulhat hozzá webhelye sikeréhez? Több sikertörténetből is inspirációt és tudást meríthet. További információ

Szemináriumok és videók

A Google Analytics Minősített Partnerei rendszeres képzést tartanak a Google Analytics használatáról. Választhat a kezdő (101), a középhaladó (201) és a haladó (301) tanfolyamok közül. Vessen egy pillantást az Ön környékén kínált kurzusokra.

A Google Analytics hivatalos YouTube csatornáján közzétett videók a kezdő és haladó témaköröket is felölelik. Örömmel vennénk, ha a megtekintett videókat értékelné, és tudtunkra adná, miről szeretne még további videókat látni.