Használja ki maximálisan a jelentések nyújtotta előnyöket!

Összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak lehetnek. Végezze el fiókja beállításait, majd használja az ellenőrzőlistát, hogy maximálisan kihasználhassa a Google Analytics előnyeit. Súgónkban választ talál a leggyakrabban feltett kérdésekre, és segítséget kaphat a követőkód beállításához.

Kezdő lépések

A követőkód telepítése: A követőkód telepítését követően 24 órán belül megtekinthetővé válnak a jelentések.


Célok meghatározása: Döntse el, milyen kulcsműveleteket kíván követni: az egyes hirdetésekre vonatkozó konverziós arányokat, a marketingkezdeményezéseket, az elektronikus kereskedelmet vagy mást. Meghatározhatja azokat a célokat, amelyek alapján mérni szeretné a hatékonyságot.


A jelentés adatainak feldolgozása: Elemezze alaposan az adatokat, és sajátítsa el az egyszerű jelentések értelmezésének módját.

Az online hirdetési tevékenység és az e-kereskedelem maximalizálása

Összekapcsolás az AdWords szolgáltatással: Kövesse nyomon AdWords bevételeit, konverzióit és megtérülését. Tekintse meg ezt a rövid videót, és megtudhatja, hogyan.


Kulcsszavak optimalizálása: Tekintse meg videóinkat, ha meg szeretné tudni, hogyan használhatja fel leghatékonyabban hirdetési költségeit.


Kampányok címkézése: Kövesse nyomon a szalaghirdetésekből, az e-mailes hirdetésekből és egyéb marketingkezdeményezésekből származó konverziókat.


E-kereskedelem követése: Kapcsolja össze az e-kereskedelmi teljesítményt a kulcsszavakkal és a marketingkampányokkal, így részletes megtérülési adatokhoz és további információkhoz juthat.

Fedezze fel a speciális funkciókat!

Speciális szegmentálás: Hozzon létre és használjon egyéni szegmenseket forgalma egyes összetevőinek elkülönítéséhez és elemzéséhez.


Egyéni jelentéskészítés: A felületen történő húzással az Önt érdeklő mutatókból és dimenziókból készítheti el jelentéseit.


Flash követése: Egyszerűsített követési módszer az Adobe Flash, a Flex és az AS3 tartalmakhoz.


Egyéni e-mail jelentések létrehozása: Küldjön rendszeresen ütemezett jelentéseket az érintett személyeknek vállalatán belül.