Chrome
A Chrome gyors, egyszerű és biztonságos böngésző.

Biztonság egyszerűen,
mindenkinek

Nem kell biztonsági szakembernek lennie ahhoz, hogy böngészhessen az interneten. A Chrome-ot úgy terveztük, hogy már alapértelmezés szerint biztonságos és mindenki számára könnyen használható legyen.

Böngésszen biztonságosan, és kerülje el a rosszindulatú szoftvereket és a veszélyes webhelyeket.

Kerülje el a veszélyes webhelyeket

A Google Biztonságos Böngészés technológiája megvédi Önt számos rosszindulatú szoftvertől, illetve adathalászattal és bizalomra épülő manipulatív befolyásolással kapcsolatos támadásoktól, amelyek célja a jelszavak ellopása vagy a számítógépek megfertőzése. Ha valami gyanúsnak tűnik, akkor a Chrome figyelmeztető üzenetet jelenít meg, mielőtt megnyitná az adott webhelyet.

További információ
A Chrome automatikusan frissíti önmagát.

Mindig a legújabb biztonsági funkciókkal

A Chrome hathetente automatikusan frissül, így Ön mindig a legfrissebb biztonsági funkciókkal és javításokkal rendelkezhet. Ha fontos biztonsági problémát észlelünk, akkor 24 órán belül kiadjuk a javítást – Önnek nem szükséges frissítenie.

További információ
Ikonok jelzik Önnek, hogy a webhely biztonságos.

Látható védelem

A Chrome egyszerű ikonok és szöveg segítségével jelzi, hogy biztonságos-e egy weboldal. Csak egy pillantást kell vetnie a címsávra, és máris megbizonyosodhat arról, hogy biztonságos-e a böngészés.

További információ
A Chrome segít a jelszavak kezelésében és biztonságuk megőrzésében.

A legegyszerűbb módszer a jelszavak megjegyzésére

Az egyedi, erős jelszavak segítségével biztonságban maradhat az interneten. A Chrome jelszókezelője megjegyezi a jelszavait, így Önnek nem kell újra begépelnie őket.

További információ
Az inkognitómód privát böngészést tesz lehetővé.

Privát böngészés az inkognitómód segítségével

Az inkognitómódban való böngészés megakadályozza a webhelylátogatások és letöltések rögzítését. Az összes megnyitott inkognitóablak bezárásakor azonnal törlődik az inkognitómód használata közben létrehozott összes cookie is.

További információ
Töltse le a Chrome-ot személyes vagy üzleti használatra.

Biztonság minden szinten

A Chrome többrétegű biztonsági megoldásai megvédik Önt nemcsak az új, hanem a jövőben jelentkező fenyegetésektől is. A Chrome-ot átfogó biztonsági megoldásai biztonságos böngészővé teszik mind a magánszemélyek, mind a vállalati felhasználók számára.

További információ

Minden eszközére

Ugyanabban a Chrome-élményben lehet része minden eszközén. Időt takaríthat meg, és kevesebbet kell gépelnie annak köszönhetően, hogy bárhol hozzáférhet könyvjelzőihez és böngészőbeállításaihoz.