A Google Cloud Print szolgáltatással használható alkalmazások
Az itt felsorolt alkalmazások képesek a Google Cloud Print szolgáltatás használatára. Elküldött nyomtatási feladatait a Google Cloud Print kezelési oldalán követheti nyomon.

Minden eszközön

Google Chrome
A Chrome böngésző megnyitott lapjairól nyomtathat a Google Cloud Print szolgáltatáson keresztül. Chromebookokon a Cloud Print az alapértelmezett nyomtatási lehetőség.
Mobilos Google-alkalmazások
Ha telefonja böngészőjében nyitja meg a Gmailt vagy a Google Drive szolgáltatást, a Google Cloud Print segítségével bármilyen e-mailt, dokumentumot, táblázatot vagy más Drive-fájlt kinyomtathat. A print2docs (nyomtatás dokumentumba) funkció használatával el is menthet bármilyen fájlt a Drive-fiókjába biztonságos tárolás céljából.

Android-eszközön

PrinterShare™ Mobile Print
A Mobile Print Android-alkalmazás több nyomtatási módszert is támogat, köztük a Google Cloud Print szolgáltatást is. Lehetővé teszi képek, weboldalak, naptári események, névjegyek, SMS-ek, e-mailek, Google-dokumentumok és más fájlok nyomtatását.
Fiabee
A Fiabee a felhőbe történő szinkronizálást végző alkalmazás, amely lehetővé teszi dokumentumok nyomtatását a Google Cloud Print szolgáltatáson keresztül Android- és Chrome-alkalmazásokból.
Google Cloud Print
A Cloud Print a hivatalos Android-alkalmazás, amellyel Android-eszközökről lehet nyomtatni a Google Cloud Print segítségével. Telepítését követően dokumentumait, fotóit és PDF-fájljait megoszthatja az alkalmazással, kiválaszthatja a nyomtatót és a kívánt nyomtatási beállításokat, majd rákoppinthat a Print (Nyomtatás) gombra – és már készen is van. Az alkalmazást megnyitva megtekintheti az utoljára elküldött nyomtatási feladatokat, ellenőrizheti az aktuális állapotukat, és kiválaszthat nyomtatásra letöltött fájlokat.

iOS-eszközön

PrintCentral Pro
A PrintCentral Pro iOS-alkalmazás lehetővé teszi a nyomtatást számos szolgáltatásban, köztük a Google Cloud Printben is. A PrintCentral Pro használatával kinyomtathatja az e-maileket és mellékleteiket, valamint a névjegyeket, weboldalakat, SMS-eket és egyebeket.

Mac típusú vagy Windows rendszerű számítógépen

Bármilyen böngésző
Ha a Google Cloud Print emblémája megjelenik a „Nyomtatás” gomb mellett, akkor az adott weboldalon a böngésző elhagyása nélkül is nyomtathat.
Google Cloud Printer Windowsra
A Google Cloud Printer megkönnyíti a felhőkompatibilis nyomtatók számára, hogy bármilyen windowsos alkalmazásból nyomtassanak. Elég telepítenie a nyomtatót, és máris nyomtathat úgy, ahogyan más alkalmazásoknál megszokta.

Vállalatoknak és oktatási intézményeknek

Google Cloud Print csatlakozási szoftver
A Google Cloud Print csatlakozási szoftver a Chrome böngészőbe beépített csatlakozási szoftver önálló verziója. Összekapcsolja a hagyományos nyomtatókat a Google Cloud Print szolgáltatással, hogy Ön bárhonnan elérhesse őket. A Chrome csatlakozási szoftverével ellentétben az önálló verzió Linux- vagy Windows-szolgáltatásként fut, hogy könnyebben kezelhető és rugalmasabb megoldást jelentsen a vállalatok és az oktatási intézmények számára.
uniFLOW
Az uniFLOW olyan biztonságos vállalati nyomtatás- és szkenneléskezelési rendszer, amely lehetővé teszi a szervezetek számára a nyomtatási folyamat vezérlését és kezelését. Az uniFLOW bármilyen nyomtató esetében biztosít elszámolási, költségkeret-szabályozási, feladatirányítási és biztonságos nyomtatási funkciókat, valamint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nyomtatási feladatokat a Google Cloud Print szolgáltatásban, Windows rendszerű vagy Mac típusú számítógépek ügyfélprogramjain keresztül, e-mailben, illetve mobileszközök használatával küldjék el.
PaperCut
A PaperCut nyomon követi és vezérli a nyomtatási feladatokat bármilyen eszközön, amely támogatja a Google Cloud Print szolgáltatást. A PaperCut által kezelt nyomtatók mindegyike GCP-kompatibilis lesz, a felhasználói fiókokat pedig hozzárendeljük Google-azonosítókhoz.