Nézze meg, mire vagyunk képesek!

Fedezze fel a Google Térkép közösségi oldalát, ismerjen meg tippeket és trükköket, és lépjen kapcsolatba más felhasználókkal.

Kövesse az utunkat

Ismerje meg az új Google Térképet

Egy olyan élmény, amely kiemeli az Ön számára legfontosabb dolgokat a keresések alkalmával.

Járja be a vidéket fennakadás nélkül

Navigáljon az utakon úgy, mint egy profi. A Google Térkép valós idejű forgalmi információk alapján dinamikusan újratervezi az útvonalakat, ráadásul még sávot is javasol.

Photo

Mondjon búcsút a forgalmi dugóknak

A valós idejű forgalmi információk állandó megfigyelésével a Google Térkép segít megkeresni az úti céljához vezető leggyorsabb útvonalat.

Photo

Járjon mindig egy lépéssel előbbre

Ne aggódjon, ha nem veszi észre azt a fránya lehajtót. A részletes navigáció és az útszakasz megtervezésének segítségével nyugodtan hátradőlhet utazásának minden percében.

Photo

Módosítás menet közben

A Google Térkép dinamikusan módosítja az útvonalat a várható forgalom alapján, ezzel segítve a forgalmi dugók elkerülését.

Üdvözöljük a környéken

Egy egész világnyi, felfedezésre váró hely veszi körül. Szeretne egy jót enni? Böngésszen a közeli éttermek között, válasszon egyet, pillantson be, és még asztalt is foglalhat — mindezt a Google Térkép segítségével.

Photo

Az emberek megmondják

Nem tudja, melyiket válassza két hely közül? Böngésszen a környékbeliek véleményei és fotói között, így megalapozott döntést hozhat. Sőt, ha csatlakozik a Helyi idegenvezetőkhöz, megoszthatja kedvenc helyeit.

Photo

Átláthat a falakon

Az Utcakép és a Belső Térképek használatával már az érkezés előtt megtekintheti az úti célt.

Íme az Ön világa. Ahogyan még sohasem látta.

Ez nem csupán egy egyszerű térkép. Valójában utazás a Hold körül, belépőjegy a Marsra, illetve a Föld látképe madártávlatból, a legmagasabb hegyektől a legalacsonyabb völgyekig, és bármi, ami ezek között található.

Photo

A világegyetem csak Önre vár

Járja be a Tejutat, egy pillanat erejéig álljon meg a Marson, és nézzen bele a Hold arcába. Nem kell hozzá űrhajó.

Photo

A világ bármely városába ellátogathat

A Műhold és az Utcakép segítségével újra elmehet a már bejárt helyekre, és felfedezheti azokat a helyeket, ahová mindig is szeretett volna eljutni.

Photo

Ízelítőt kaphat a világ legfantasztikusabb látványaiból

Az Art Project segítségével felkeresheti a versailles-i kastélyt, kószálhat a Fehér Ház körül, bepillanthat a tokiói Nemzeti Múzeumba, és ez még nem minden.

Tegye valóban egyedivé a Térképet

Jelentkezzen be Google-fiókjába, és saját ízléséhez igazíthatja a Térképet. Elmentheti az otthonának és a munkahelyének címét, nyomon követheti a már véleményezett helyeket, és gyorsan hozzáférhet a nemrég keresett helyekhez.

Photo

Terjessze a hírt

Ossza meg a környékbeli tudását, és a kedvenc helyeit bemutató egyéni Saját térkép létrehozásával osszon meg tartalmasabb történeteket a világgal.

Photo

Hagyja pihenni ujjait

Mentse otthonának és munkahelyének címét a Google Térképbe, és a rendszer ezeket automatikusan beírja a gyorsabb kereséshez. Az elmentett címek gyors megkeresése érdekében pedig hozzáférést biztosíthat a Google Térképnek androidos és iPhone-os névjegyeihez.

Photo

Ossza meg gondolatait

Magasztalja azokat a helyeket, amelyek tetszenek Önnek, és bírálja azokat, amelyek nem, adjon hozzá saját fotókat, és rögzítse minden tevékenységét az utazás során.

Mobiltelefonon

A Google Térkép letöltése

Az új Google Térkép alkalmazás androidos készülékeken, iPhone-on és táblagépeken is egyszerűsíti és gyorsítja a navigációt és a világ felfedezését.

Download on the App Store Get it on Google Play

Járuljon hozzá Ön is a Google Térképhez

Az Ön hozzájárulása segít mindenki számára jobbá tenni a Google Térképet.


Helyi idegenvezetők

Szerezzen pontokat a Google Térképhez történő hozzájárulásaival.


Utcakép készítése

Ossza meg saját világát 360 fokban!


Az Utcakép használatában járatos szakember felkérése

Reklámozza virtuális körutazással a vállalkozást.


Belső térképek

Integrálja alaprajzait a Google Térkép segítségével!