Megbízható szakértőkkel léphet partneri kapcsolatba.

Ha magasabb szintre szeretné emelni vállalkozását, nyugodtan támaszkodjon a Google által minősített megjelenítő partnerek szakértelmére. Ők a hirdetésekből származó bevételek növelésétől kezdve a különböző (például beállítási, optimalizálási és karbantartási) stratégiák kialakításáig mindenben segítenek. Így Ön arra koncentrálhat, amit igazán szeret – vagyis a nagyszerű tartalmak létrehozására.

Több bevétel minden képpontból.

Támaszkodjon partnere szakértelmére digitális tartalmainak optimalizálásában, hogy a leginkább jövedelmező és releváns hirdetésekhez juthasson hozzá. Mivel ilyen szenvedélyt mutat tartalmai iránt, megérdemli, hogy több bevétele származzon belőlük.

Használható tapasztalathoz juthat – akár már ma. És holnap is.

Az alkalmazástervezésre, a hirdetésoptimalizációra és egyéb területekre vonatkozóan statisztikákhoz, szolgáltatásokhoz és technológiákhoz juthat, így tájékozottabban hozhatja meg döntéseit, bevételeit pedig növelheti.

Koncentráljon arra, amihez a legjobban ért.

Ha olyan szakértő partnere van, aki ki tudja használni a legjobb hirdetési technológiákat a bevételi potenciál maximalizálása érdekében, több ideje jut arra, ami a leginkább számít: a kiváló tartalmak létrehozására.
Teljesítménynövekedés – minden téren.
Számíthat a minősített megjelenítő partnerekre abban, hogy szakértői megoldásokkal segítik vállalkozását. Ilyenek a következők:
Teljes körű hirdetésműveletek, -implementálás és -tesztelés
Mobileszközökhöz és alkalmazásokhoz készítet, internetes és reaktív hirdetések kialakítása és fejlesztése
Tartalmak moderálására szolgáló eszközök
Videókhoz használható platformok és bevételszerzési megoldások
Hirdetések személyre szabása
Teljes értékű szolgáltatások a mobilalkalmazásokból való bevételszerzéssel, felhasználószerzéssel és a felhasználók újbóli elköteleződésével kapcsolatban

Dolgozzon a legjobbakkal.
Keresse a jelvényt.
A „Minősített megjelenítő partner” jelvényről tudhatja, hogy olyannal dolgozik, akit alaposan átvizsgált a Google. Az ilyen partner nemcsak átment a Google termékminősítési vizsgáin, hanem kiváló eredményeket is ért el az Önhöz hasonló megjelenítők sikerre vezetésében.

Nem csak remek bevételi forrás, a webhely fejlesztését segítő tanácsok és ötletek egyszerűen lenyűgözőek. Csapatuk igazán törődik vállalkozásommal, és azon dolgozik, hogy sikeresebb legyek.
Lauren Breeze, Megjelenítő - Nashville Fun for Families

Találja meg az Önnek megfelelő partnert.
Találjon partnereket