Hozzon létre gyönyörű Kim űrlapokat

Magánszemélyeknek

Gyűjtse be és rendszerezze az adatokat akár kis, akár nagy mennyiségben a Google Űrlapok segítségével – méghozzá ingyen!

Ugrás a Google Űrlapok szolgáltatásba Új Google-űrlap létrehozása

Cégeknek

A jól ismert Google Űrlapok – néhány extra biztonsági és csapatkezelési funkcióval.

További információ

Gyors válaszbegyűjtés

Tervezze meg a következő utazását, kezelje az eseményekre érkező regisztrációkat, hozzon létre villámfelméréseket, gyűjtse össze a hírlevelekre feliratkozók e-mail-címét, hozzon létre felugró kvízeket és sok mást!

Stílusos kérdőívek

Saját fotót vagy logót használhat, az Űrlapok pedig a megfelelő színek kiválasztásával egyedi űrlapot hoz létre Önnek, de ha szeretné, választhat egyet a válogatott témák közül is.

Kérdések és válaszok testre szabva

Számos kérdésfajta közül választhat: feleletválasztós, legördülő menü vagy akár lineáris skála. Képeket és YouTube-videókat adhat hozzá, és olyan fejlett funkciókat használhat, mint például az elágazások és a kihagyási logika.

Akár útközben is foglalkozhat űrlapjaival

Az Űrlapok folyamatosan reagál a felhasználó tevékenységeire, így egyszerű (és lenyűgöző) űrlapokat hozhat létre, szerkeszthet és tölthet ki – akár nagy, akár kis képernyőn.

Rendezés és elemzés

Az Űrlapok automatikusan rendezi a válaszokat, és valós idejű grafikonokat állít össze belőlük. Ha pedig megnyitja adatait a Táblázatokban, még mélyebbre áshat bennük.

SAN FRANCISCO

Május

Ne hagyd ki a Ferry Building épületét. Tamás

Mikor készülsz el a módosításokkal?
Kedd, 13.06
Kriszta avatarja
Talán két órára.
Kedd, 13.06
Tamás avatarja

Próbálja ki most!

Készen áll az első űrlapja létrehozására? Ezt könnyedén és ingyenesen megteheti a Google Űrlapokkal.

Ugrás a Google Űrlapokra