További információ a Google Cégemmel kapcsolatban

Akár most ismerkedsz a szolgáltatással, akár egy bizonyos kérdésre keresed a választ, információforrásainkból megtudhatod, hogy miként kezelheted a Google oldalain megjelenő cégadatokat.

GYIK

Az összes kibontása Az összes bezárása
 • Mennyibe kerül a Google Cégem?

  A Google Cégem mindenki számára ingyenes. Tényleg, nem viccelünk. Ezen a webhelyen azzal kapcsolatban is további információt olvashatsz, hogy miként érhetsz el üzleti sikereket a Google Hirdetések segítségével.

 • Rendelkezik a Google Cégem mobilalkalmazással?

  Igen, ráadásul az alkalmazás ingyenes. Az Google Cégem alkalmazásban elvégezheted ugyanazokat a feladatokat, amelyeket a webes fiókodban – sőt még egy kicsit többet is. A haladó funkciókkal egyszerűbben hozhatsz létre kiemelkedő vállalkozásprofilt útközben. Az alkalmazással a következőket teheted:
  – Új adatokat adhatsz meg a vállalkozáshoz, illetve szerkesztheted a vállalkozás adatait – közvetlenül a Profilszerkesztőben.
  – Fotókat készíthetsz, feldobhatod őket különböző modern szűrőkkel, majd közzéteheted őket közvetlenül a vállalkozásod profiljában.
  – Bejegyzéseket írhatsz az új ajánlatokról, frissítésekről és eseményekről.
  – Láthatod, ki végez valamilyen műveletet a vállalkozás profilján, és folytathatod a kapcsolattartást az Ügyfelek lapon. Az Ügyfelek lapon válaszolhatsz a véleményekre, üzenetet küldhetsz közvetlenül az ügyfeleknek, valamint láthatod a vállalkozás követőit.

 • Mi a különbség a Google Cégem, a Google Helyek – cégeknek és a Google+-oldalak irányítópultja között?

  Ha korábban már használtad a Google Helyek – cégeknek szolgáltatást vagy a Google+-oldalak irányítópultját a céged adatainak kezeléséhez, fiókodat automatikusan Google Cégem-fiókra frissítettük.

 • Szükségem lehet a Google Cégemre akkor is, ha már van webhelyem?

  A Google Cégem kiegészíti meglévő webhelyedet: egy vállalkozásprofillal biztosítja vállalkozásod nyilvános identitását és jelenlétét a Google rendszerében. A cégről általad megadott információk a Google Keresés, a Térkép és a Google+ oldalain jelenhetnek meg.

 • Mire van szükségem céges webhely létrehozásához?

  Csak a vállalkozásod profiljára van szükség. Ingyenes webhelykészítő megoldásunk a vállalkozásod profiljában megadott adatok felhasználásával létrehoz egy egyszerű webhelyet. Az ingyenes webhelyet fotók hozzáadásával vagy különböző látványtervek közül választva szabhatod a vállalkozásod igényeire.

 • Akkor is használhatom a Google Cégemet, ha nincs üzlethelyiségem?

  Természetesen. Akár otthonról dolgozol, akár egy bizonyos szolgáltatási területen tevékenykedsz, megjelenítheted a vállalkozásod adatait a Google oldalain – címmel vagy anélkül.

 • Hogyan igazolhatom a vállalkozásomat?

  A legtöbb vállalkozás esetében az ellenőrzés a Google ellenőrző levelezőlapjával történik – ezen találhatók az igazoláshoz szükséges információk. További igazolási lehetőségek is rendelkezésre állhatnak. További információ a vállalkozás igazolásáról.

Örömmel segítünk.

Súgó

Akár az első lépések megtételéhez, akár a cég adatainak kezeléséhez vagy a vállalkozás népszerűsítéséhez van szükséged egy kis segítségre, itt minden szükséges információt megtalálsz, és a helyi ügyfélszolgálatot is elérheted.

További információ

Csatlakozz a közösséghez.

Kérj segítséget a tiédhez hasonló vállalkozásoktól.

Lépj kapcsolatba szakértőkkel és egyéb vállalkozásokkal, és ismerd meg, hogyan lehet sikeres a kisvállalkozásod online.

Vegyél részt a beszélgetésben

Kezdő lépések.

A regisztráció ingyenes, és csak néhány percet vesz igénybe.
Hozd létre a vállalkozásod profilját még ma, és állítsd a vállalkozásod szolgálatába.

Vágj bele!