Minősített termékpartnerek címjegyzékei

Az oldalon olyan ellenőrzött és szakértő partnerek között kereshet, akik Google Nonprofit Szervezeteknek-termékek használatában nyújtanak támogatást.

Google Workspace

A Google Workspace-re specializálódott Google Cloud Partner segítségével azonnal megkezdheti a Google Workspace használatát. Függetlenül attól, hogy áttelepítési támogatást vagy végpontok közötti támogatást keres-e Google Workspace-stratégiájához, a Google Cloud Workspace-partnerek felgyorsítják a projektet, és javítják az üzleti eredményeit.

Ad Grants

Azért hoztuk létre a Google Ad Grants minősített szakértőinek közösségét, hogy szakemberek és kedvezményezettek számára is jobbá tehessük az Ad Grants által biztosított felhasználói élményt. A közösség felismeri azon ügynökségek, tanácsadók és oktatók hálózatának erejét, amelyek globálisan foglalkoznak a nonprofit szervezetekkel, és összeköti a kedvezményezetteket az ajánlott szakemberekkel a közösségi címjegyzéken keresztül.

YouTube

Alakítsa ambícióját tettekké. Fedezze fel a YouTube erőforrásait, és keressen YouTube-tanúsítással rendelkező vállalatokat, amelyek segíthetnek a nagyobb hatás elérésében.

Google Maps Platform

A Google Maps Platform használatának sikeres kezdeti lépéseihez támogatást kaphat a szolgáltatásra specializálódott Google Cloud-partnerektől.