Legnépszerűbb GYIK-ek

Ezen az oldalon a Google Nonprofit Szervezeteknek programmal kapcsolatos gyakori kérdésekre talál válaszokat.

Nem találja, amit keres?

A Súgó megtekintése

 • A Google Nonprofit Szervezeteknek program és a hozzá tartozó termékek a világ minden országában rendelkezésre állnak?

  A Google Nonprofit Szervezeteknek szolgáltatás jelenleg több mint 65 országban áll rendelkezésre (az országok listáját itt tekintheti meg). Ebben a táblázatban áttekintheti, hogy mely termékek vehetők igénybe az egyes országokban.
 • Mik a Google Nonprofit Szervezeteknek szolgáltatás jogosultsági irányelvei?

  Ahhoz, hogy egy szervezet jogosult legyen a Google Nonprofit Szervezeteknek programra, a következő feltételeknek kell teljesülniük: jó minősítésű nonprofit jótékonysági szervezetnek kell lennie az országában, illetve regisztrálva kell lennie a helyi TechSoup-partnernél. Az országokra vonatkozó jogosultsági irányelvekről itt tájékozódhat.
 • Nincs hozzáférésem szervezetem Google Nonprofit Szervezeteknek-fiókjához, de szükségem lenne rá. Hogyan kérhetek hozzáférést?

  Ha nincs hozzáférése szervezete Google Nonprofit Szervezeteknek-fiókjához, akkor hozzáférést kérhet hozzá, ha követi az itt ismertetett lépéseket.
 • Általában meddig tart ez a folyamat?

  A folyamat körülbelül 2–14 munkanapot vesz igénybe. A Google partnerének, a TechSoupnak ellenőriznie kell a szervezetet, és az Ön és a szervezet közötti kapcsolatot.

  Az USA területén kívüli szervezetek esetén a jelentkezésének elbírálása néhány napon belül várható, amennyiben már regisztrált az országában található helyi TechSoup-partnernél. Ha még nem regisztrált, a folyamat tovább tarthat.

  A szervezet ellenőrzésének lezárásáról e-mailben értesítést kap majd. A kérelem állapotát a Google Nonprofit Szervezeteknek-fiókjába bejelentkezve is ellenőrizheti.

 • Mi a TechSoup, és mi a szerepe a Google Nonprofit Szervezeteknek programban?

  A Google partnercége, a TechSoup ellenőrzi, hogy a Google Nonprofit Szervezeteknek szolgáltatásra jelentkező egyes szervezetek jótékonysági, jó minősítéssel rendelkező nonprofit szervezetek-e. Maga a TechSoup is nonprofit szervezet, amely világszerte rendelkezik helyi partnerekkel, és küldetése, hogy felvértezze a nonprofit civil szervezeteket korszerű technológiai megoldásokkal és készségekkel. További információ a TechSoupról.
 • Jogosult vagyok nonprofit iskolaként, egészségügyi szervezetként, illetve kormányzati szerv képviselőjeként a Google Nonprofit Szervezeteknek szolgáltatásra?

  Nem. Szervezete jelenleg nem jogosult a Google Nonprofit Szervezeteknek szolgáltatásra. Ha Ön iskolát, gyermekgondozó központot, felsőoktatási intézményt vagy egyetemet képvisel, akkor tájékozódjon a Google for Education szolgáltatásról.
 • Amerikai egyesült államokbeli 501(c)(3) jótékonysági szervezet vagyunk, és anyaszervezetünktől csoportos mentességet kaptunk. Jogosultak vagyunk a Google Nonprofit Szervezeteknek programba való regisztrációra?

  Ha a jótékonysági szervezet státuszát anyaszervezet biztosítja csoportos mentesség alapján, attól még Ön jogosult lehet a Google Nonprofit Szervezeteknek programra. Külön szervezetnek kell lennie a csoportos mentesség alapján, és a Google-nak a nyilvános dokumentumokból meg kell tudnia állapítani, hogy szervezetét jogosult anyaszervezet biztosítja csoportos mentesség alapján.

  Kezdő lépésként jelentkezzen be a Google Nonprofit Szervezeteknek oldalán, és adja meg az anyaszervezet EIN-számát. Ha másik fiókszervezetek is használják ugyanazt az EIN-számot a Google Nonprofit Szervezeteknek programban, a rendszer új jelentkezés beküldésére kéri fel. Amikor ezt elvégzi, ne felejtsen el rákattintani az Új jelentkezés létrehozása gombra. Ne kérelmezze olyan fiókszervezet tulajdonjogát, amelyet nem ismer fel.

  További információ a csoportos mentességről.
 • Jogosult a pénzügyileg támogatott szervezetem a Google Nonprofit Szervezeteknek programban való részvételre?

  Nem, a pénzügyileg támogatott szervezetek nem felelnek meg a Google Nonprofit Szervezeteknek program jogosultsági irányelveinek.