Megjelenítheti nonprofit szervezete hatását a Google Earth és a Térkép segítségével

Magával ragadó adatmegjelenítéssel követheti nyomon és oszthatja meg szervezete hatását. A Google Maps Platform használatával ezenkívül megjelenítheti a felhasználóknak a hozzájuk legközelebbi közösségi programokat és forrásokat is.

A Google Nonprofit Szervezeteknek Google Maps Platform-jóváírásokat biztosít nonprofit szervezetek számára.

Előnyök

Hogyan működik a Google Earth és a Térkép?

A Google Earth térképkészítő eszközei dinamikus funkciók egész tárházát kínálják – például adott helyeket bemutató virtuális körutazásra viheti támogatóit. A Google Maps Platform prémium hozzáférése révén ezenkívül látványos és érdekes adatokban bővelkedő térképet is létrehozhat.

Fedezze fel, hogy milyen eszközöket ad a Google Earth és a Google Térkép a nonprofit szervezeteknek, akik így látványos adatábrázolással követhetik nyomon és oszthatják meg az általuk elért hatást.

Egyéb eszközök, amelyek segítenek az elért hatás megjelenítésében

A Google Earth és a Google Maps Platform mellett a Google Nonprofit Szervezeteknek programon keresztül hozzáférhető egyéb termékek is segítenek abban, hogy vizuális bemutatót készítsen a munkájával kapcsolatos adatokból.

Google Nonprofit Szervezeteknek-fiók igénylése

Miután ellenőriztük szervezete jogosultságát, aktiválhatja az igényeinek leginkább megfelelő Google-termékeket.

Kérdései vannak, vagy szeretné megtanulni a Google Earth és a Google Térkép használatát?

Miután ellenőriztük nonprofit szervezetét, és jóváhagytuk regisztrációját a Google Maps Platform-jóváírásokra, megtekintheti forrásainkat és a gyakran feltett kérdéseket, így a legtöbbet ki tudja majd hozni a termékekből.