A Chrome gyors és ingyenes böngésző.

Most még több mindenre lehet képes a Chrome új verziójával

Most minden eddiginél egyszerűbb, biztonságosabb és gyorsabb – a Google okos megoldásaival.

Windows 10/8.1/8/7 32 bites rendszerekhez.

Windows 10/8.1/8/7 64 bites rendszerekhez.

Ez a számítógép a továbbiakban már nem kapja meg a Google Chrome frissítéseit, mert a Windows XP és Windows Vista rendszereket már nem támogatjuk.

Mac OS X 10.10 vagy újabb rendszerekhez.

Ez a számítógép a továbbiakban már nem kapja meg a Google Chrome frissítéseit, mert a Mac OS X 10.6 - 10.9 rendszereket már nem támogatjuk.

Ez a számítógép a továbbiakban már nem kapja meg a Google Chrome frissítéseit, mert a Mac OS X 10.6 - 10.9 rendszereket már nem támogatjuk.

Debian/Ubuntu/Fedora/openSUSE.

Tovább

Intézzen el bármit sokkal gyorsabban

Amikor internetezik, azt valamilyen céllal teszi. Legyen az fontos vagy kevésbé fontos, munka vagy játék. A Chrome rendelkezik a kellő sebességgel és azokkal az okos megoldásokkal, melyek segítségével elérheti célját, alkothat és felfedezhet az interneten.

Chrome böngészőablak a jelszó mentését megkérdező párbeszédpanellel

A Chrome mindennel rendelkezik, ami segíti a hatékony internethasználatot: gyors keresés a címsávból, fordítás egy kattintással vagy személyre szabott cikkek a telefonon.

A Chrome angolról japánra fordít

A Chrome által nyújtott biztonság igazi szupererő a böngészés során

Nem tudja pontosan, milyen veszélyei lehetnek az internet használatának? Nem is kell. A Chrome automatikus védelmet nyújt az olyan biztonsági kockázatokkal szemben, mint az adathalászat vagy a veszélyes webhelyek.

A Chrome böngészőt bemutató illusztráció

Bárhol bármit elintézhet

A Chrome minden operációs rendszeren és eszközön működik. Használhatja laptopján vagy telefonján, a saját igényei szerint személyre szabhatja, és még többet kihozhat belőle.

Chrome asztali számítógépen és mobileszközön

Töltse le a Chrome-ot még ma