Otthon

A Google böngészője

Csatlakozzon a világhoz a Google által készített böngészővel

A Google hatékony eszközöket készít a kapcsolattartáshoz, a játékhoz és a munkához. És ezek mind a Chrome böngészőben működnek.

Pixel Slate táblagép portré módban, a Google főoldalával.

Hatékonyság offline állapotban is

Az alkalmazásokkal (pl. Gmail és Dokumentumok) való offline integráció akkor is segít a munkában, amikor nincs wifi-hozzáférése.

Gmail

Google Dokumentumok

A Gmail kezelőfelülete e-mailekkel.
Gmail

Gmail

A Chrome-mal megnyithatja Gmail-fiókját, üzeneteket kereshet, és akár válaszolhat is rájuk, amikor nem csatlakozik az internethez.

A képen a Google Dokumentumok képernyőjén egy megnyitott projektsablon látható.
Google Dokumentumok

Google Dokumentumok

A Chrome használatakor offline is hozzáférhet Dokumentumok-, Diák-, Táblázatok- és Drive-fájljaihoz, szerkesztheti őket, és újakat is létrehozhat.

A Google Chrome ikonja

A Chrome-mal könnyen elvégezheti teendőit

Mindegy, hogy Android vagy iOS rendszert használ, a Chrome rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek segítségével hatékonyabban intézheti a napját.

Google Pay confirmation screen shown on a Pixel Slate Tablet.
A Google Pay logója

Google Pay

A Google Pay Chrome-ban való használatával biztonságos és kényelmes a fizetés. Jelentkezzen be a Chrome-ba a Google-fiókjában tárolt fizetési módok egyszerű használatához.

A Google Fordító ikonja

Fordítás egyetlen kattintással

A Fordító segíthet a kommunikációban és az Önt körülvevő világ megértésében.

Pixelbook Go laptop.
A képen egy Google Arts and Culture-oldal látható, felette a Google Fordító párbeszédpanelje, amelyben az eredeti szöveg található görögül. A képen egy Google Arts and Culture-oldal látható, felette a Google Fordító párbeszédpanelje, amely angolra fordít.
A Google Fordító ikonja

Google Fordító

Egyetlen kattintással egy teljes webhelyet lefordíthat. A Google Fordítóhoz hozzáférhet közvetlenül a Chrome keresősávjából, illetve egyszerűen a jobb gombbal is rákattinthat a lefordítani kívánt oldalra.

A Chromecast ikonja

Chrome a tévéképernyőn

Chromecast és Chrome: csatlakoztassa az eszközt, és már streamelhet is.

A képen lévő tévéképernyőn megjelenített videó egy tésztát sodrófával sodró személyt ábrázol, és folyamatban van ugyanennek a videónak az átküldése egy laptopról. A képen lévő tévéképernyőn megjelenített videó egy tésztát sodrófával sodró személyt ábrázol, és folyamatban van ugyanennek a videónak az átküldése egy laptopról.
A képen lévő Pixelbook laptopon megjelenített videó egy tésztát sodrófával sodró személyt ábrázol, és folyamatban van ugyanennek a videónak az átküldése egy tévé képernyőjére.
A Chromecast ikonja kártyához

Chromecast

A Chrome-mal eszközéről tartalmakat küldhet át Chromecastra vagy beépített Chromecasttal rendelkező tévére. Választhat a teljes képernyő vagy egy adott lap megosztása között.

A Google böngészőjének letöltése