A Chrome megvédi az Ön adatait, és az Ön kezébe adja az irányítást

Az online biztonság megőrzése a Chrome DNS-ének részét képezi. Az intuitív adatvédelmi beállításokkal a Chrome lehetővé teszi a beállítások módosítását és a böngészési élmény személyre szabását.

Biztonság

Győződjön meg online biztonságáról a Biztonsági ellenőrzés segítségével

A Biztonsági ellenőrzés segít garantálni az általános biztonságot és adatok védelmét a böngészés során. Értesíti, ha a Chrome-ban tárolt jelszavai illetéktelen kezekbe kerülnek, jelzi a veszélyes bővítményeket, és gondoskodik arról, hogy a biztonsági védelmei naprakészek legyenek.

A képen lévő Chrome-böngészőablakban olyan Google-fiókok szinkronizálási és fiókbeállításai láthatók, amelyeknél engedélyezve van a szinkronizálás.
A Chrome böngésző Adatvédelem és biztonság oldala egy mobileszközön.

vezérlők

Erőteljes, könnyen használható vezérlők

A Chrome adatvédelmi beállításaival törölheti a böngészési előzményeket, valamint kezelheti a cookie-kat és a webhelyengedélyeket (pl. a helyadatokhoz és a kamerához való hozzáférést).

Chrome böngészőablak jobb felső sarka a kiemelt Frissítés elemmel.

frissítések

Biztonság, amelyre nem kell odafigyelnie

A Chrome hathetente automatikusan frissül, így Ön mindig a legfrissebb biztonsági funkciókkal és javításokkal rendelkezhet, amelyek megvédik a biztonsági fenyegetésekkel (pl. a rosszindulatú programokkal és az adathalászattal) szemben.

A Google böngészőjének letöltése