Értékesítési források

A profi fényképészek és ügynökségek e források használatával jelentős közreműködőként tűnhetnek ki versenytársaik közül, VR-formátumban oszthatják meg az Utcakép által kínált élményt, ügyfeleik számára pedig lehetővé tehetik, hogy az Utcakép rendszerében elért állapotukat büszkén közzétegyék. Ha olyan adatokat keres, amellyel alá tudja támasztani e tartalom erejét, tekintse meg a virtuális bemutatók statisztikáit is.

Hüvelykujjat ábrázoló matrica

„Step inside” matricák

  • Az újonnan lefényképezett és az Utcakép rendszerébe került vállalkozások népszerűsítéséhez
  • A matricatervet kinyomtathatja az Ön által választott nyomtatási szolgáltatással
Hüvelykujj – megbízható

A Megbízható jelvények jegyzéke

  • Az Utcakép erre jogosult közreműködői az alábbi értékesítési és márkajegyhasználati irányelvek szerint használhatják a Megbízható jelvényt
  • A jogosulatlan – vagy már nem jogosult – felhasználók nem használhatják a jelvényt
hüvelykujj – cardboard

Google Cardboard

  • Lehetővé teszi az Utcakép megtekintését a virtuális valóságban
  • Bemutathatja portfóliója legjavát a meglévő és a leendő ügyfeleknek
  • Nagyszerű ajándék és szóróanyag
  • Számos különböző stílusban áll rendelkezésre

A Megbízható szakemberek szerepe

A profi fényképészek és ügynökségek számára az Utcakép képeinek elkészítése hatásos értékesítési érv. A szélesebb körű megjelenést kereső vállalkozások számára az Utcakép tapasztalt közreműködői gyorsan és egyszerűen segíthetnek több emberhez eljutni. Függetlenül az Ön e tranzakció során betöltött szerepétől, fontos megérteni mindkét fél alább felvázolt felelősségét.

Mielőtt belefogna

Az alábbi irányelveket akkor is hasznosnak találhatja, ha nem vesz részt az „Elismert” programban. Ha csatlakozni szeretne a programhoz, a Mi szükséges a Megbízható minősítés megszerzéséhez? című témakörben talál további információt.

Márkajegyhasználati irányelvek

A Google Térkép Utcakép márkáját és a Megbízható jelvényt csak a „Megbízható” minősítéssel rendelkező cégek használhatják marketingeszközként. Amennyiben Ön Megbízható szakember, örömmel bocsátjuk a rendelkezésére ezeket – a szakértelem hangsúlyozására tökéletes – eszközöket. A Megbízható szakemberek használhatják a Megbízható jelvényt, a szóvédjegyet, illetve a többi márkaelemet (például a Google Térkép és az Utcakép emblémáját, valamint a kapcsolódó emblémákat). Az alábbiakban néhány, az említett elemek használata során engedélyezett, illetve nem engedélyezett megoldásra hívjuk fel a figyelmet. Ha úgy gondolja, hogy valaki nem a Google által engedélyezett módon használja a márkaelemeket, akkor itt jelentheti be a nem megfelelő használatot.

Átláthatóság és elszámoltathatóság

Az Utcakép a világ hű ábrázolását tűzte ki céljaként. Amikor fényképészeti szolgáltatásokat kínál másoknak, fontos, hogy ezt ugyanilyen átláthatóan tegye, valamint ismerje jogait és kötelességeit, mivel azok más embereket, márkákat és a helyi törvényeket is érintik.