A fotók forrásai

Az Utcakép fotói két forrásból származnak: a Google-tól és a közreműködőinktől.

A mi tartalmaink

A mi tartalmaink

A Google tulajdonában lévő tartalmak készítőjeként az „Utcakép” vagy a „Google Térkép” jelenik meg. A képeinken automatikusan elhomályosítjuk az arcokat és a rendszámtáblákat.

A közreműködők tartalmai

Közreműködőktől származó tartalom

A felhasználók által szolgáltatott tartalmakhoz kattintható/koppintható fióknév, illetve egyes esetekben profilfotó is tartozik.

Hogyan készíti a Google az Utcakép fotóit?

Mérnökeink keményen dolgoznak a színfalak mögött, hogy megoszthassuk az Utcakép képeit. A csapatunknak nagy vonalakban az alábbi feladatokat kell elvégeznie az Utcakép megjelenítéséhez.

Fedezze fel a világot 360 fokban. Galéria megtekintése

Következő úti céljaink

Sok országot beutazunk az Utcakép autójával, hogy olyan képekkel szolgálhassunk, amelyek javítják a felhasználói élményt, és segítenek felfedezni a körülöttünk lévő világot. Vessen egy pillantást azon országok listájára, ahová legközelebb utazunk, akár autóval, akár túrázva.

Ország
Régió Kerület Idő
{[value.region]} {[value.districts]} {[value.datestart| date:'MM/yyyy']} - {[value.dateend| date:'MM/yyyy']}

A rajtunk kívül álló okok (időjárás, útlezárások stb.) miatt bármikor előfordulhat, hogy autóink nem járnak, vagy egyéb változások történnek a tervekhez képest. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben egy adott város szerepel a listában, akkor előfordulhat, hogy a bejárás kiterjed a közelben található kisebb városokra is.

Ahol már jártunk

A térképen látható kék területek mutatják, hogy hol állnak rendelkezésre az Utcakép fotói. A részletesebb adatokért nagyítsa ki a térképet, vagy böngéssze a tartalmat a webhelyeink és alkalmazásaink használatával.

A Google saját Utcakép-eszközállománya

Tekintse át az Utcakép eszközállományát.