Tekintse meg az Utcakép összes térképkészítő útját

Kép – Zimbabwe

Zimbabwe

Tekintse meg Tawanda Kanehma történetét, aki arról mesél, hogyan térképezte fel Zimbabwét az Utcaképpel. Tawanda azzal a céllal utazott vissza szülőhazájába, Zimbabwébe, hogy Utcakép-felvételeket készítsen a Google Térképre a fővárosról, Hararéról és a közkedvelt turistacélpontnak számító Viktória-vízesésről.

Kép – Bermuda

Bermuda

Ismerje meg, hogy a Bermudai Turisztikai Hatóság – a helyi turisztikai szervezet – hogyan bízta meg a Miles Partnership nevű képesített ügynökséget Utcakép-fotók készítésével. Az ügynökség megfelelő eszközökkel és ismeretekkel rendelkezik az Utcakép-képek gyűjtéséhez, valamint a Google eszközeinek a használatához. Az ügynökség segítségével a Bermudai Turisztikai Hatóság optimalizálta internetes jelenlétét a Google Térkép rendszerében, továbbá elősegíti a hely vállalkozások felfedezését, és eközben a turistáknak is segít virtuálisan felfedezni Bermudát az utazástervezés (vagy az álmodozás) során.

Kép – Tonga

Tonga

Tania Wolfgramm és Wikuki Kingi, a dél-csendes-óceáni népek kulturális tudatosságát népszerűsítő, Grid Pacific nevű szervezet alapítói dokumentálják tongai térképkészítő útjukat. Nézze meg izgalmas utazásukat, amelynek céljaként nem kevesebbet tűztek ki, mint azt, hogy egész Tongát felvigyék az Utcakép rendszerébe.

A Google Térkép 2018-as Utcakép-csúcstalálkozójának legfontosabb pillanatai

Tekintse meg a Google Térkép tavalyi Utcakép-csúcstalálkozójának legfontosabb eseményeit – ez az évente megrendezett találkozó összehozza az Utcakép közreműködőit a világ legkülönbözőbb tájairól