Tekintse meg az Utcakép összes térképkészítő útját

Kép – Zimbabwe

Zimbabwe

Tekintse meg Tawanda Kanehma történetét, aki arról mesél, hogyan térképezte fel Zimbabwét az Utcaképpel. Tawanda azzal a céllal utazott vissza szülőhazájába, Zimbabwébe, hogy Utcakép-felvételeket készítsen a Google Térképre a fővárosról, Hararéról és a közkedvelt turistacélpontnak számító Viktória-vízesésről.

Kép – Bermuda

Bermuda

Ismerje meg, hogy a Bermudai Turisztikai Hatóság – a helyi turisztikai szervezet – hogyan használja a Google eszközeit és az Utcaképet a Google Térképen való online jelenléte optimalizálásához és a helyi vállalkozások felfedezésének elősegítéséhez, és eközben hogyan segít a turistáknak is virtuálisan felfedezni Bermudát az utazástervezés (vagy az álmodozás) során.

Kép – Tonga

Tonga

Tania Wolfgramm és Wikuki Kingi, a dél-csendes-óceáni népek kulturális tudatosságát népszerűsítő, Grid Pacific nevű szervezet alapítói dokumentálják tongai térképkészítő útjukat. Nézze meg izgalmas utazásukat, amelynek céljaként nem kevesebbet tűztek ki, mint azt, hogy egész Tongát felvigyék az Utcakép rendszerébe.

A Google Térkép 2018-as Utcakép-csúcstalálkozójának legfontosabb pillanatai

Tekintse meg a Google Térkép tavalyi Utcakép-csúcstalálkozójának legfontosabb eseményeit – ez az évente megrendezett találkozó összehozza az Utcakép közreműködőit a világ legkülönbözőbb tájairól